Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Quest

Quest este un brand polonez în creștere rapidă, specializat în producția de îmbrăcăminte de înaltă calitate pentru ciclism și triatlon. Fondată din pasiunea pentru sporturile de anduranță și din înțelegerea nevoilor unice ale sportivilor, marca a devenit un pionier în domeniul său pe piața poloneză.

Îmbrăcămintea Quest pentru ciclism și triatlon se caracterizează nu numai printr-un design modern și atractiv, ci mai ales printr-o funcționalitate ridicată. Folosind materiale și tehnologii de ultimă generație, Quest creează îmbrăcăminte care asigură confortul și performanța sportivilor în fiecare etapă a provocării lor - de la antrenament la competiție.

Misiunea Quest este de a oferi produse care să îi ajute pe sportivi să își atingă obiectivele, indiferent de nivelul lor. Fiecare piesă de îmbrăcăminte este proiectată și testată cu atenție pentru a rezista chiar și în cele mai solicitante condiții, permițând în același timp performanță și confort maxim.

Cu un angajament față de inovație și îmbunătățirea continuă a produselor sale, Quest câștigă tot mai multă recunoaștere în rândul sportivilor și al pasionaților de ciclism și triatlon, atât în țară, cât și în străinătate.

Quest este mai mult decât un producător de îmbrăcăminte sportivă - este un brand care inspiră, motivează și susține pasiunea pentru sporturile de anduranță prin furnizarea de produse care permit performanțe de top.

Extindere descriere Restrângere descriere