• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

SIDAS

Sidas a fost fondată în 1975 la inițiativa a trei instructori de schi care, în calitate de profesioniști, au decis să dezvolte noi soluții pentru a îmbunătăți confortul picioarelor în timpul schiului. Primul produs Sidas a fost talpa specială Conform'able, care se adaptează la picior. Acestea au cucerit rapid piața sporturilor de iarnă, datorită căreia marca a devenit unul dintre cei mai importanți producători de inserții pentru ghete. 

La un deceniu de la înființare, marca Sidas, în colaborare cu ortopedul Patrick Boismal, și-a extins activitățile la producția de tălpi pentru încălțăminte medicală. În acest fel, compania a câștigat popularitate nu numai în industria sportului, ci și în comunitatea medicală. 

Astăzi, Sidas este unul dintre cei mai mari producători de tălpi specializate pentru diverse activități fizice, inclusiv golf, fotbal și alergare. În special pentru aceste sporturi, marca a dezvoltat o combinație inovatoare de materiale adaptate la modelele mecanice realizate în timpul antrenamentelor în aceste sporturi. Compania are trei serii principale de tălpi. Acestea sunt 3Feet® pentru încălțămintea sportivă, FlashFit® pentru sporturi de performanță și Custom®, care sunt tălpi termoformabile care se adaptează perfect la picior. 

De-a lungul anilor, brandul a fost în mod constant în curs de dezvoltare și a dezvoltat tehnologii moderne care afectează în mod direct confortul de mișcare al fiecărui utilizator. Produsele companiei sunt folosite de sportivi profesioniști din întreaga lume care, folosind tălpile Sidas, câștigă la competiții renumite. 

Extindere descriere Restrângere descriere