Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Sigma

Înființată în 1961, Sigma este o companie japoneză specializată în producția de aparate foto, obiective și, de asemenea, de contoare de biciclete profesionale. Filozofia mărcii este de a crea produse care combină tehnologia avansată cu cunoștințele practice și experiența oamenilor care le proiectează.  

De-a lungul anilor, brandul și-a dezvoltat propriile sisteme de producție, care implică cei mai calificați specialiști din diverse industrii. Datorită acestui fapt, puteți fi siguri că fiecare produs al mărcii Sigma a fost creat cu atenție la fiecare, chiar și la cel mai mic detaliu și că își va îndeplini perfect funcția. Aspectele culturale și economice sunt extrem de importante pentru companie, de aceea aceasta se concentrează pe rădăcinile sale și toate facilitățile de producție sunt situate în țara sa de origine - Japonia 

Producătorul folosește sisteme inovatoare în accesoriile sale și analizează în mod constant piața, folosind informațiile obținute pentru a-și extinde gama. În prezent, oferta brandului include multe produse tehnologice, care pot fi folosite zilnic atât de sportivii avansați, cât și de cei începători, precum și de pasionații de electronică. Cicliștii profesioniști vor găsi pentru ei înșiși navigații perfecte pentru biciclete semnate cu marca Sigma, care sunt folosite în timpul fiecărei plimbări cu bicicleta. 

Extindere descriere Restrângere descriere