• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Sweet Protection

Sweet Protection

Istoria mărcii norvegiene Sweet Protection, fondată de Ståle N. Møller datează din 1988. Primele modele ale lui Møller au fost un răspuns la nevoia de accesorii de protecție pentru caiaciști. În 1997 a creat primele produse din Kevlar pentru ei, care au devenit o piatră de hotar în abordarea designului. Compania a fost înființată oficial în anul 2000 și, doar trei ani mai târziu, și-a făcut debutul la ISPO, unde a câștigat premiul Brand New Award 

Aceste evenimente au devenit forța motrice pentru dezvoltarea ulterioară a mărcii. În 2009, echipa Sweet Protection a împărtășit lumii un nou design pentru un costum funcțional de snowboard și îmbrăcăminte pentru caiac realizat cu o membrană Gore-Tex® de înaltă tehnologie, care a cucerit rapid piața. La scurt timp după aceea, compania a început, de asemenea, să proiecteze căști de bicicletă cu tehnologie MIPS pentru o absorbție superioară a impactului. Gama extinsă a mărcii include căști de protecție pentru diverse activități sportive, salopete, precum și ochelari de schi din colecții precum Clockword, Interstellar și Firewall. 

În 2012, compania a început să lucreze cu schiorul norvegian Alex Lund Svindal, care a participat la Cupa Mondială de schi alpin de la Sölden purtând o cască specializată din fibră de carbon de la Sweet Protection - Rooster Corsa.  

De-a lungul anilor, brandul a primit distincții renumite, cum ar fi Design & Innovation de la Enduro Magazine Germany și ISPO Board Sports Award. Acest lucru demonstrează utilizarea de tehnologii moderne în produse, care sporesc performanța acestora și oferă utilizatorului un nivel ridicat de siguranță. Îmbrăcăminte și accesorii de calitate, idei inovatoare și ani de experiență - aceasta este Sweet Protection.  

Extindere descriere Restrângere descriere