Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Technogym

Technogym

În 1980, Nerio Allesandri proiectează primul aparat în garajul său și, doar trei ani mai târziu, își înființează compania Technogym și lansează prima linie completă de echipamente de forță. Brandul devine rapid din ce în ce mai puternic, iar la sfârșitul anilor 1980 este deja furnizorul oficial de echipamente de antrenament atletic pentru cluburi de fotbal precum AC Milan și pentru alți sportivi profesioniști.  

De-a lungul anilor, Technogym a revoluționat piața și a introdus soluții moderne. Încă din 1990, compania a patentat un sistem inovator CPR (Constant Pulse Rate), responsabil pentru ajustarea intensității antrenamentului la pulsul utilizatorului și a introdus o soluție pentru gestionarea antrenamentelor cu ajutorul unei chei TSG portabile. De-a lungul anilor, marca a dezvoltat și conectarea dispozitivelor de fitness la internet. 

Technogym este o companie cultă care a creat soluții moderne care au contribuit la popularizarea antrenamentului de forță. Echipamentul acestui brand este de înaltă calitate, funcționalitate și design modern. Acestea sunt dezvoltate cu atenție la fiecare detaliu și asigură performanțe ridicate. Sortimentul Technogym este în continuă dezvoltare și include echipamente atât pentru antrenamente cardio și de forță, cât și pentru antrenamente funcționale și de stabilizare. Datorită acestui fapt, oferta Technogym poate fi utilizată de profesioniști, de utilizatorii obișnuiți ai sălii de sport și de cei care preferă să se antreneze acasă. Dacă sunteți în căutarea unui echipament specializat care să vă servească ani de zile, nu uitați să verificați oferta largă Technogym din magazinul de sport Sportano.  

Extindere descriere Restrângere descriere