Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

tiguar

Tiguar

Tiguar este un brand polonez care produce echipamente de fitness din 2010, inclusiv mingi de exerciții, benzi de rezistență, mrene, covorașe, gantere și multe alte accesorii. Este liderul echipamentelor de exerciții de grup din Polonia, în care au încredere atât antrenorii, cât și pasionații de fitness.

Misiunea brandului Tiguar este dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a liniilor de produse. Marca se străduiește în mod constant să creeze produse inovatoare și de înaltă calitate care să-i ajute pe utilizatori să-și atingă obiectivele de antrenament și să ducă un stil de viață sănătos.

Succesul mărcii Tiguar este evident în realizările sale uimitoare. În 2022, au fost vândute 114.743 de produse Tiguar impresionante, iar marca a ajuns în 47 de țări din întreaga lume. Calitatea și popularitatea sa înaltă au contribuit la faptul că organizatorii celor mai mari convenții europene de fitness, precum International Fitness Showcase din Marea Britanie sau Xplosion Fitness & Aerobic Convention din Germania, aleg echipamentele Tiguar pentru evenimentele lor.

Din 2018, brandul Tiguar organizează o serie de evenimente de fitness proprii numite EU4YA by Tiguar. Aceste evenimente unice adună pasionați de fitness din întreaga lume, oferind antrenament, ateliere și inspirație pentru persoanele care doresc să-și dezvolte abilitățile și să se bucure de activitate fizică.

Tiguar este un brand care nu numai că oferă echipamente de fitness de înaltă calitate, dar inspiră și sprijină comunitatea de fitness din întreaga lume. Datorită angajamentului lor și muncii continue pentru îmbunătățirea produselor, marca Tiguar permite utilizatorilor să ducă un stil de viață activ și sănătos. Alegeți Tiguar și duceți-vă calea de fitness către perfecțiune!

Extindere descriere Restrângere descriere