Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

UNDERCOVER WHEELS

UNDERCOVER Wheels este un brand inovator care, de la înființarea sa în 2004, a revoluționat lumea patinelor agresive și urbane. Formată ca urmare a aspirațiilor KIZER Frames, un cunoscut producător de șine pentru mersul agresiv, UNDERCOVER Wheels și-a mutat ambițiile către producția de roți de cea mai înaltă calitate pentru mersul agresiv și diverse tipuri de mers urban.

Una dintre cele mai importante realizări ale mărcii a fost introducerea roților de skate agresive cu densitate dublă în 2014. Acest produs revoluționar a oferit soluția ideală pentru patinatorii care căutau o suspensie suplimentară.

UNDERCOVER Wheels rămâne fermă în misiunea sa de a oferi produse de calitate superioară care îndeplinesc cerințele chiar și ale celor mai experimentați patinatori. De aceea, este prima marcă din lume care oferă o gamă completă de roți cu diametre cuprinse între 45 mm și 125 mm, pentru a se potrivi diferitelor stiluri și preferințe de pilotaj.

Cu o căutare neobosită a excelenței, UNDERCOVER Wheels nu numai că creează produse care stabilesc noi standarde în industrie, dar inspiră și patinatorii din întreaga lume să își îmbunătățească continuu abilitățile și să caute noi experiențe. Fie că sunteți începător sau un patinator experimentat, UNDERCOVER Wheels vă oferă echipamente care vă vor permite să vă atingeți potențialul maxim al abilităților dumneavoastră.

Extindere descriere Restrângere descriere