• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

VAUDE

Vaude este un brand german renumit, specializat în producția de îmbrăcăminte, echipamente și accesorii pentru exterior și pentru biciclete. Fondată în 1974 de Albrecht von Dewitz, marca își are rădăcinile în orașul pitoresc Tettnang din sudul Germaniei.

Deosebit de apreciate în oferta Vaude sunt gențile și rucsacuri pentru biciclete, care se remarcă prin calitatea lor înaltă. Fiecare este realizat manual folosind un proces de sudare de înaltă frecvență. Acest lucru face ca aceste produse să fie 100% rezistente la apă, făcându-le însoțitori de încredere chiar și pentru cele mai intense aventuri în aer liber.

Brandul Vaude este sinonim nu numai cu calitatea excelentă, ci și cu longevitatea. Fiecare dintre produsele sale este acoperit de o garanție de producător de 5 ani. Acest lucru oferă clienților încredere că achiziția lor este o investiție de ani de zile.

De asemenea, Vaude nu uită de responsabilitatea pentru mediu. Fabrica de producție a mărcii are un certificat ecologic EMAS, ceea ce înseamnă că îndeplinește cele mai înalte standarde europene de mediu. În plus, producția este 100% neutră din punct de vedere climatic.

Alegând produsele Vaude, primiți nu numai echipamente de cea mai înaltă calitate, dar contribuiți și la protecția planetei noastre. Cu Vaude, fiecare aventură nu este doar captivantă, ci și durabilă.

Extindere descriere Restrângere descriere