Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Vibram Fivefingers

Vibram este o marcă italiană specializată în producția de încălțăminte sport inovatoare. Originile companiei datează din 1937, când fondatorul său a patentat o talpă modernă de cauciuc și durabilă. Flexibilitatea acesteia a îmbunătățit semnificativ confortul de mișcare al purtătorului. Invenția a schimbat abordarea în ceea ce privește proiectarea acestui tip de încălțăminte și, în timp, alți producători au început să folosească aceeași soluție. În ciuda acestui fapt, însă, Vibram este încă liderul incontestabil în producția acestui tip de încălțăminte. Calitatea superioară a produselor mărcii este confirmată de premiul acordat în 2007 de revista THE TIME la categoria sănătate.

O trăsătură distinctivă a pantofilor mărcii, pe lângă talpa de cauciuc, este spațiul separat pentru fiecare deget de la picior, care oferă purtătorului senzația de a merge desculț, susținând în același timp mușchii piciorului și eliminând posibilele tulburări. În comparație cu alte modele de pantofi de alergare, cei de la Vibram permit utilizatorului să își mărească amplitudinea de mișcare, susțin echilibrul și agilitatea corpului în timpul exercițiilor fizice, întărind în același timp articulațiile și mușchii.

Compania utilizează tehnologii brevetate în producția sa pentru a satisface nevoile sportivilor din diferite discipline. Sistemul Vibram® XS Run asigură o aderență excelentă pe suprafețe netede și alunecoase, astfel încât poate fi utilizat cu succes în pantofii de alergare pe asfalt, în timp ce Vibram MONT®, cu rezistența sa ridicată chiar și la temperaturi extrem de scăzute, își va găsi locul în pantofii de trekking. Pe lângă acestea, compania folosește și alte soluții tehnologice emblematice, cum ar fi spuma EVA durabilă și Velcro® din poliamidă. Din acest motiv, modelele de încălțăminte ale mărcii sunt deosebit de potrivite pentru alergare, trekking și chiar pentru sporturi nautice.

Designerii brandului dezvoltă atât modele de încălțăminte Vibram pentru bărbați, cât și pentru femei, în diferite variante de culori, astfel încât fiecare utilizator să poată alege modelul perfect pentru el, nu doar din punct de vedere al calității și al scopului, ci și al aspectului. În magazinul de articole sportive Sportano.ro, veți putea alege cea mai bună pereche de încălțăminte semnată cu logo-ul producătorului Vibram.

Extindere descriere Restrângere descriere