• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Victorinox

Victorinox este un brand elvețian respectat la nivel internațional, cunoscut pentru producția de cuțite, bricege și accesorii de bucătărie extrem de funcționale și durabile. Istoria companiei a început în 1884, când Karl Elsener a decis să investească în pasiunea sa pentru măiestrie și calitate, înființând compania în orașul pitoresc Ibach, în cantonul Schwyz.

În 1891, Victorinox a făcut prima sa comandă pentru armata elvețiană, producând o colecție de cuțite pentru soldați. De atunci, marca a devenit unul dintre cei doi furnizori oficiali de cuțite pentru ofițeri elvețieni, un simbol al fiabilității și al măiestriei precise.

Victorinox este atât de apreciat pentru produsele sale încât chiar și astronauții NASA au considerat cuțitele mărcii ca fiind esențiale în echipamentul lor standard. Aceasta este o dovadă a calității și fiabilității de neegalat a produselor Victorinox, care sunt gata să facă față chiar și celor mai dure condiții.

Un alt produs unic al mărcii este Swisscard, o trusă de instrumente în format de card de credit. Swisscard include unelte precum foarfecă, lamă, pilă de unghii, șurubelniță, stilou, scobitoare de plastic și pensete. Este o soluție practică și compactă, care va funcționa în orice situație.

Victorinox este un brand care combină tradiția meșteșugului cu designul modern și inovația. Produsele sale sunt simboluri ale preciziei și calității elvețiene care sunt apreciate de profesioniști, de pasionații de activități în aer liber și de oricine apreciază fiabilitatea și funcționalitatea.

Extindere descriere Restrângere descriere