Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Vittoria

Vittoria este un gigant italian în lumea producției de anvelope de bicicletă, camere de aer și inserții pentru anvelope tubeless. Încă de la începuturile sale, marca Vittoria a furnizat în mod continuu produse de calitate superioară care se remarcă prin performanțele excelente de rulare și fiabilitatea lor.

Scara impresionantă de producție a mărcii este o dovadă a dominației sale în industrie - Vittoria produce peste 7 milioane de anvelope pe an, livrându-le cicliștilor din întreaga lume. Fiecare anvelopă este rezultatul unei combinații de măiestrie italiană, tehnologie inovatoare și o atenție constantă la cele mai mici detalii.

"Seria Corsa" a fost apreciată în mod deosebit de către pasionații de ciclism. Aceasta este o linie de șine care sunt apreciate pentru caracteristicile excepționale de rulare, durabilitatea și contactul excelent cu solul.

Dar Vittoria nu se ocupă doar de anvelope excelente. Este un brand care își transpune pasiunea pentru biciclete într-o căutare constantă a inovației și a îmbunătățirii produselor sale. Ca urmare, Vittoria este lider în producția de anvelope pentru biciclete și este recunoscută în mod constant ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață.

Atunci când alegeți marca Vittoria, alegeți calitatea, fiabilitatea și perfecțiunea dovedite în toate aspectele ciclismului. Vittoria - partenerul dumneavoastră pe drumul spre succesul în ciclism.

Extindere descriere Restrângere descriere