• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Volcom

Volcom

Marca inovatoare Volcom a fost fondată în 1991. Fondatorii săi, Richard Woolcott și Tucker Hall, sunt adevărați entuziaști ai sportului, care s-au pronunțat împotriva activităților marilor corporații și au luptat împotriva sistemului cu sloganul lor revoluționar "Tinerii împotriva sistemului" 

Volcom produce în prezent îmbrăcăminte sport pentru skateboarding, surfing și snowboarding. Toate produsele mărcii sunt păstrate în stilul punk rock original, ceea ce le conferă o valoare estetică. Marca este strâns legată de artă și sprijină în permanență organizațiile artistice și scena muzicală.  

Cu toate acestea, cea mai importantă problemă pentru Volcom este manopera produselor lor. Marca se concentrează pe utilizarea tehnologiilor moderne (Face-Tech™ 2, Zip - Tech®, Gore - Tex®) și a materialelor de înaltă calitate care sporesc funcționalitatea hainelor. Produsele Volcom combină cele mai bune caracteristici ale îmbrăcămintei cu un design unic, specific mărcii, care atrage atenția consumatorilor. 

Primul atlet cu care brandul a încheiat un parteneriat a fost Chet Thomas, iar în anii următori echipa Volcom a inclus: Shaun White, Ryan Sheckler, Bruce Irons și Geoff Rowley. Prin purtarea hainelor Volcano, acești sportivi au contribuit la promovarea mărcii și la creșterea popularității acesteia în întreaga lume.  

Extindere descriere Restrângere descriere