• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

VonZipper

VonZipper este o marcă americană dinamică, care datează din anul 2000 și are sediul în pitorescul San Clemente, California, unde este inspirată de soare, de valurile oceanului și de spiritul durabil al aventurii.

Specializată în ochelari de schi și snowboard, VonZipper și-a făcut un nume ca marcă care oferă produse de o calitate și performanță de neegalat. Ochelarii de protecție VonZipper sunt apreciați de sportivi din întreaga lume pentru tehnologia lor inovatoare, viziunea excelentă și confortul de purtare.

Cu toate acestea, marca VonZipper nu se limitează doar la ochelari de protecție. Compania produce, de asemenea, o gamă largă de ochelari de soare care reprezintă combinația perfectă de funcționalitate și stil. Ochelarii VonZipper sunt cunoscuți pentru modelele sale unice, la modă, care pun în evidență individualitatea fiecărei persoane.

Gama VonZipper este completată de îmbrăcăminte sport și accesorii. Tot ceea ce iese din mâinile creatorilor mărcii este conceput pentru pasionații de sporturi în aer liber care apreciază nu numai calitatea, ci și stilul.

VonZipper este un brand care combină pasiunea pentru sport, dragostea pentru aventură și simțul stilului. Este o companie care crede că viața este prea scurtă pentru a nu face ceea ce îți place și că fiecare moment este perfect pentru a-ți pune ochelarii VonZipper preferați și a pleca într-o aventură.

Extindere descriere Restrângere descriere