Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Wittkop

Wittkop este o marcă germană cu o tradiție îndelungată, fondată în 1898, cunoscută în întreaga lume pentru șeile sale de bicicletă de înaltă calitate. Produsele mărcii combină măiestria germană excelentă, inovația și atenția extraordinară acordată detaliilor, asigurând un confort de ciclism de cel mai înalt nivel.

Cea mai populară linie de produse Wittkop este seria "Medicus", concepută în colaborare cu medici din Fulda. Această gamă inovatoare de șei de bicicletă a fost dezvoltată cu gândul la sănătatea și siguranța utilizatorilor. În fiecare șa "Medicus", putem vedea aplicarea celor mai recente cercetări medicale și ergonomice, rezultând o experiență de ciclism de neegalat.

Wittkop este un brand care a înțeles că o șa de bicicletă nu este doar o parte a bicicletei, ci o componentă cheie care are un impact direct asupra confortului biciclistului. De mai bine de un secol, Wittkop și-a dedicat resursele pentru a-și perfecționa produsele, creând șei care reprezintă confortul și sănătatea cicliștilor din întreaga lume.

Atunci când alegeți o șa Wittkop, nu alegeți doar un produs de calitate, ci și confort și sănătate. Acesta este motivul pentru care marca este apreciată de cicliști, indiferent de stilul lor de mers - de la cicliștii de oraș la iubitorii de trasee montane și până la sportivii profesioniști.

Extindere descriere Restrângere descriere