Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

York Fitness

York Fitness

York Fitness este un brand sportiv canadian-american fondat în 1932. Compania este specializată în producția de echipamente de fitness, atât pentru uz casnic, cât și pentru antrenamente profesionale în sala de sport. Marca s-a dezvoltat semnificativ de-a lungul anilor și a început să își distribuie produsele și pe piețele externe, inclusiv în Marea Britanie, Australia, Canada și China.  

Marca a fost fondată de Bob Hoffman, care este un consilier recunoscut în domeniul activității fizice pentru tineri și un antrenor de frunte al echipei olimpice de haltere. Și-a transformat experiența practică și teoretică în dezvoltarea de branduri. Datorită acestui fapt, compania știa în ce tehnologii inovatoare merită să investească și cum să proiecteze în mod corespunzător echipamente sportive care să fie durabile și eficiente.  

Produsele York Fitness sunt folosite în întreaga lume de cluburi sportive renumite, inclusiv Washington Redskins, Lions și Los Angeles Lakers. Aceste parteneriate au adus companiei publicitate, făcând din York Fitness una dintre cele mai recunoscute mărci din industria sportului, mii de utilizatori beneficiind de produsele sale inovatoare și funcționale.  

Extindere descriere Restrângere descriere