Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Zamst

Zamst este o marcă japoneză specializată în producția de stabilizatori și orteze pentru sportivi, adulți și copii încă din 1993. Înființată de corporația NIPPON SIGMAX Co., Ltd, marca și-a câștigat reputația de a fi una dintre cele mai avansate tehnologic și de încredere companii de ortopedie sportivă din lume.

Produsele Zamst oferă niveluri excelente de confort, suport și protecție, ceea ce le face esențiale pentru oricine dorește să ofere articulațiilor și mușchilor cea mai bună protecție posibilă. Ortezele și stabilizatoarele Zamst sunt fabricate folosind cele mai noi tehnologii și materiale de cea mai bună calitate, garantând durabilitatea și eficiența lor.

Recunoașterea binemeritată a mărcii Zamst în arena sportivă internațională este confirmată de faptul că produsele sale au fost folosite pentru prima dată de echipa olimpică de volei masculin din Japonia la Jocurile Olimpice de la Barcelona din 1992. De atunci, produsele marca Zamst au susținut sportivii din întreaga lume, ajutându-i să dea randament maxim și protejându-i de accidentări.

Atunci când alegeți Zamst, nu alegeți doar stabilizatori și orteze de cea mai bună calitate, ci și tehnologie avansată, longevitate și siguranță pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele sportive. Zamst este o marcă în care puteți avea încredere atunci când vine vorba de protecție și suport pentru sport la orice nivel.

Extindere descriere Restrângere descriere