• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Plăci electrice foil

Produse: 14

View as
 1. Tablă electrică Lift Foils Efoil Lift3 5'4 alb 83084
  37.776,99 RON
  5'4 / 200 Surf V2/48

  1

 2. Tablă electrică Lift Foils Efoil Lift3 4'9 alb 83064
  37.776,99 RON
  4'9 / 200 Surf V2/38

  1

Plăci electrice foil - cele mai bune modele de pe Sportano.ro

Sporturile de apă extreme nu sunt doar surfingul pe placă, ci și foilboarding. În ultimii ani, foilboarding-ul a devenit din ce în ce mai popular și, odată cu dezvoltarea tehnologiei, au fost create plăci electrice din folie, adică plăci de surf echipate cu o baterie. La Sportano.ro, oferim plăci electrice din folie de la o marcă precum Lift Foils.

Ce sunt plăcile electrice din folie?

Plăcile cu folie sunt plăci de surf cu hidrofoile care ridică placa deasupra apei . Hydrofoil este o aripă plasată sub scândură, care, sub influența vitezei, generează portanță și ridică placa deasupra apei. Plăcile electrice din folie au în plus o unitate electrică , care este alimentată de o baterie. Acest lucru face placa controlabilă și mobilă fără a fi nevoie să folosiți energia eoliană.

Cum funcționează un hidrofoil electric?

Hidrofoilul electric este format dintr-o placă de surf cu hidrofoil și un motor electric cu rotor de elicopter plasat la capătul foliei. Motorul antrenează rotorul, care la rândul său generează forța de propulsie și ridică placa deasupra suprafeței apei. Folosind cârmele și volanul, utilizatorul poate controla direcția și viteza de deplasare.

Avantajele și dezavantajele navigației electrice cu folie

Principalele avantaje ale plăcilor electrice din folie sunt faptul că sunt mai versatile și pot fi folosite în diverse condiții meteorologice. În plus, permit surfingul în ape în care înainte nu era posibil, precum lacuri, râuri și golfuri mici. Cu toate acestea, principalul dezavantaj este prețul - plăcile electrice din folie sunt mult mai scumpe decât plăcile de surf tradiționale.

Inovații în sporturile acvatice extreme

Plăcile electrice din folie sunt una dintre cele mai recente soluții în sporturile acvatice extreme. Combinația dintre foilboarding și propulsia electrică face waterboarding și mai eficient și mai accesibil pentru persoanele care nu pot folosi vântul ca forță motrice.

Ce plăci electrice din folie să alegeți?

Pe piață există multe modele de plăci electrice din folie, iar alegerea depinde de nevoile utilizatorului și de nivelul său de avansare. Merită să acordați atenție parametrilor tehnici precum puterea motorului, autonomia bateriei și controlul.

Care sunt costurile și merită să investești într-o placă din folie cu motor?

Plăcile electrice din folie sunt echipamente moderne care oferă multe avantaje, dar prețul lor este mult mai mare decât plăcile de surf tradiționale. Decizia de cumpărare ar trebui să fie bine gândită și depinde de preferințele și nevoile individuale. Pentru surferii începători care doresc să-și înceapă aventura cu foilboarding-ul, poate fi prea scump, așa că ar trebui să vă gândiți să închiriați o placă sau să cumpărați un model mai ieftin fără o unitate electrică. Cu toate acestea, pentru surferii mai avansați care apreciază soluțiile tehnologice moderne și doresc să maximizeze potențialul unei plăci cu folie, investiția într-o placă cu o unitate electrică poate fi o alegere bună.

Cum să folosiți în siguranță plăcile electrice din folie?

Ca și în cazul plăcilor de surf tradiționale, utilizarea plăcilor electrice din folie necesită prudență și respectarea regulilor de siguranță. Înainte de a conduce, familiarizați-vă cu regulile de utilizare a modelului și urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului. Vă rugăm să rețineți că utilizarea foilboarding-ului necesită multă îndemânare și experiență, așa că merită să începeți cu versiuni mai ușoare și să creșteți treptat nivelul de dificultate.

Extindere descriere Restrângere descriere