Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Rucsacuri de oraș

Rucsacuri de oraș - accesorii practice și la modă la Sportano.ro

Rucsacuri de oraș sunt un articol de îmbrăcăminte esențial în zilele noastre. Sunt ideale pentru fiecare zi, pentru universitate, pentru muncă sau pur și simplu pentru a te plimba prin oraș. Sunt confortabile, funcționale și la modă. Rucsacurile urbane sunt mai adaptate la nevoile locuitorilor orașului decât rucsacurile de trekking sau de drumeție. Rolul lor este în primul rând de a facilita activitățile de zi cu zi, cum ar fi deplasarea la serviciu sau la școală, cumpărăturile sau ieșirile în oraș. Rucsacurile urbane sunt practice, dar, în același timp, vă permit să vă exprimați printr-o varietate de stiluri și modele. La Sportano.ro, vă oferim o selecție largă de rucsacuri urbane de la mărci renumite precum Fjällräven, Thule, Under Armour, The North Face, EVOC, deuter sau New Balance.

Funcționalitatea rucsacuri de oraș  - buzunare, organizatori și capacitate 

Rucsacurile urbane sunt concepute cu funcționalitatea în minte. Au tot felul de buzunare și organizatori pentru a ajuta la depozitarea obiectelor. Capacitatea mare nu este totul - este important ca rucsacul să aibă suficiente buzunare pentru a ajuta la organizarea lucrurilor.

Confortul de transport și designul ergonomic - caracteristici cheie ale rucsacurilor pentru oraș 

Confortul la purtare este o caracteristică extrem de importantă a rucsacurilor urbane, deoarece acestea sunt adesea purtate pe tot parcursul zilei. Prin urmare, merită să acordați atenție formei ergonomice a rucsacului, curelelor de umăr moi și centurii de șold umplute în mod adecvat.

Rucsacuri urbane la modă - cum să combini stilul cu funcționalitatea? 

Rucsacurile urbane devin din ce în ce mai mult un element de stil. Modelele și culorile la modă nu sunt doar un accesoriu, ci și un mod de a te exprima. Există multe mărci care oferă rucsacuri urbane într-o varietate de stiluri, de la minimalist la mai avangardist.

Rucsacuri de oraș pentru bărbați și femei - care sunt diferențele?

Rucsacurile urbane variază adesea în stil și croială în funcție de sexul utilizatorului. Rucsacurile pentru femei au adesea o siluetă mai elegantă, sunt mai mici și au buzunare suplimentare pentru a depozita produse cosmetice sau obiecte mici. În schimb, rucsacurile pentru bărbați au un stil mai clasic și mai minimalist, cu mai puține buzunare.

Rucsacuri unisex - soluția perfectă pentru toată lumea 

Rucsacurile unisex sunt concepute pentru toată lumea, indiferent de sex. Sunt modele care nu au elemente specifice genului, astfel încât le poți purta indiferent de identitatea ta de gen.

Rucsacuri pentru laptopuri - pentru a vă proteja echipamentul în drum spre serviciu sau școală

Mulți oameni își transportă laptopul cu ei în drum spre serviciu sau școală, astfel încât rucsacurile de oraș au adesea buzunare speciale care oferă o protecție adecvată pentru echipament. Aceste buzunare sunt de obicei căptușite cu materiale speciale pentru a proteja laptopul de lovituri și șocuri. Este o idee bună să alegeți rucsacuri cu buzunare suficient de mari pentru a găzdui nu doar laptopul, ci și alte lucruri esențiale, cum ar fi un încărcător, documente sau cărți.

Rucsacuri urbane impermeabile - pentru a face față ploii și umezelii

Rucsacurile de oraș sunt adesea expuse la ploaie și umezeală, motiv pentru care multe modele au învelișuri sau acoperiri speciale impermeabile pentru a oferi protecție împotriva umezelii. În acest fel, puteți fi siguri că toate obiectele din rucsac vor rămâne uscate, chiar și în caz de ploaie puternică.

Extindere descriere Restrângere descriere