Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Skateboarduri clasice

Skateboard-uri clasice: modele de top pe Sportano.ro

Efectuarea de trucuri aeriene necesită nu numai îndemânare, ci și o placă de skateboard pe care să te poți baza. La Sportano puteți cumpăra skateboard-uri clasice realizate din cele mai bune materiale. Alege placa perfectă pentru tine și uimește lumea cu trucurile tale! 

Ce skateboard clasic să alegi?

Înainte de a alege o placă de skateboard (skateboard), mai întâi de toate trebuie să cunoașteți construcția sa, care determină caracteristicile cursei. Fiecare skateboard este alcătuit din trei elemente de bază - puntea, roțile și roțile

Puntea este o platformă pentru picioare. Este confecționat din lemn de arțar. Cel mai adesea puteți găsi modele realizate din 7 straturi de placaj. Pe lângă acestea, există modele mai durabile, dar mai grele, cu 9 straturi. Skateboard-ul clasic din lemn nu este singurul tip de skateboard. Există, de asemenea, plăci de plastic. 

Este demn de remarcat prezența aderenței, care este un strat dur care împiedică pantofii să alunece de pe placă. Lungimea și lățimea plăcii pot varia în funcție de modelul ales. Un skateboard clasic are de obicei 70-80 cm lungime și 20 cm lățime. 

Cărucioarele sunt piesele metalice care leagă puntea de roți. Lățimea acestora trebuie să fie aceeași cu lățimea skateboard-ului. Înălțimea trebuie aleasă în funcție de nivelul de îndemânare și de scopul skateboard-ului. Autocamioanele joase sunt potrivite pentru trucuri, iar cele înalte pentru mersul în oraș. Sensibilitatea mai mică la terenul accidentat facilitează menținerea echilibrului. 

Înălțimea autocamionului afectează dimensiunea roților. Autocamioanele inferioare sunt echipate cu roți mai mici, iar cele superioare cu roți mai mari. Roțile sunt fabricate din materiale sintetice, de obicei din poliuretan sau cauciuc. Un skateboard clasic are 4 roți care se rotesc înainte și înapoi, dar nu și lateral. 

Skateboard clasic pentru începători

Începătorii ar trebui să aleagă o placă de dimensiuni standard, care are o lungime de 70-80 cm. Lățimea trebuie aleasă în funcție de mărimea pantofilor. Un skateboard clasic pentru începători ar trebui să fie echipat cu camioane înalte

Cel mai bine este un skateboard clasic complet. Construirea plăcii de către dumneavoastră funcționează bine pentru persoanele mai experimentate, care se așteaptă ca skateboardul să se comporte într-un anumit mod atunci când îl conduceți. 

Skateboard clasic pentru intermediari

Cei care patinează de mult timp pot opta pentru un cruiser sau un pennyboard (fishboard). Primul dintre aceste tipuri are aceeași lungime ca un skateboard clasic, dar este mai rapid decât acesta. Fishboard, cunoscută în Polonia și sub numele de fiszka sau rybka, este o placă ușoară și scurtă (chiar mai puțin de 60 cm), ceea ce o face extrem de manevrabilă. Acest lucru îl face extrem de manevrabil

Skateboard-uri clasice profesionale

Patinatorii experimentați pot alege un longboard. Este mai mare decât un skateboard clasic. Lungimea unei astfel de plăci este chiar de 150 cm. Distanțele lungi pot fi parcurse rapid cu un astfel de skateboard. Longboarderii neînfricați pot atinge viteze de până la 100 km/h (de exemplu, la coborâre). 

Cei mai buni își pot încerca norocul la waveboarding. Acesta nu mai este un skateboard clasic. Acesta este format din 2 punți (una pe picior) și 2 roți care se rotesc în toate direcțiile. Pentru a rămâne pe o placă de valuri este nevoie de un echilibru perfect al corpului. 

Cele mai populare modele și culori pentru scândurile clasice

Varietatea de opțiuni înseamnă că este imposibil să se definească un singur stil de motive și culori cu care se remarcă skateboard-urile clasice populare. Desenele sub formă de grafică iau toate formele posibile. Adesea, plăcile sunt, de asemenea, vopsite. Un skateboard clasic fără model - de exemplu, negru, albastru, roz sau verde - este un produs care poate fi găsit adesea la vânzare. 

Extindere descriere Restrângere descriere