• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Skateboarduri electrice

Produse: 1

View as
 1. Skateboard electric Razor Cruiser 25173899
  1.332,99 RON
  1.221,99 RON
  OS

  1

Skateboard-uri electrice: condusul modern în oraș cu Sportano.ro

Skateboard-urile electrice din magazinul Sportano reprezintă o nouă dimensiune a activității în aer liber și multă distracție cu un efort minim. Echipamentele de la mărci de top vă vor permite să ajungeți la serviciu sau la școală cu stil. Un skateboard electric cu un design clasic sau poate un hoverboard? În oferta noastră veți găsi skateboard-uri electrice, care sunt controlate manual și cu o bună coordonare a mișcărilor corpului. Experții din industria de patinaj vor avea grijă de siguranța dumneavoastră: produsele disponibile în magazinul nostru se caracterizează prin cea mai înaltă calitate a manoperei și prin finisarea precisă a elementelor individuale ale întregii construcții. 

La Sportano.ro vei găsi skateboard-ul electric la care visezi, nu doar pentru adulți, ci și pentru copii - cu specificații tehnice adaptate vârstei, astfel încât să le poți garanta copiilor tăi o activitate distractivă și liniștită. Gama include, de asemenea, modele cu viteză maximă, sarcină și autonomie mai mari pentru a vă asigura că vă puteți deplasa rapid și confortabil în oraș

Cumpărând o placă electrică: ce să căutați?

Skateboard-urile electrice sunt o idee de cadou excelentă și o modalitate de a ajunge rapid la destinație. Dispozitivul nu ocupă mult spațiu, are un aspect modern și elegant și poate fi folosit de persoane de aproape orice vârstă. Plănuiți să cumpărați o placă electrică? Fiți atenți la tipul de motor utilizat, la baterie și la distanța pe care o poate parcurge cu o singură încărcare. Pe Sportano.ro veți găsi skateboard-uri cu o viteză maximă de până la 16 km/h, concepute pentru jocurile copiilor, precum și echipamente mai puternice, care vă vor permite să vă ridicați la viteză și să simțiți vântul în păr. În mod similar, puteți rezolva problema autonomiei maxime - dacă vă folosiți placa ca mijloc de transport, pariați pe modele care vă permit să parcurgeți până la 20 km fără a reîncărca bateriile

Atunci când cumpărați un skateboard electric, tipul de dispozitiv și tipul de control este crucial. În magazinul Sportano veți găsi skateboard-uri electrice clasice echipate cu o telecomandă cu o curea de încheietură care vă permite să modificați viteza. De asemenea, puteți alege un hoverboard electric, unde direcția și viteza cu care se deplasează echipamentul depind de mișcările corpului dumneavoastră și de adoptarea poziției corecte. 

Placa electrică poate avea roți de diferite dimensiuni - roțile mai mici vor fi mai bune pentru copii. Aceste elemente fabricate din cauciuc de înaltă calitate asigură o funcționare silențioasă și fără probleme. În oferta Sportano veți găsi modele adaptate la greutatea corporală a adulților și copiilor, așa că, înainte de a cumpăra, citiți sarcina maximă indicată de producător. Gama largă de modele disponibile în magazinul nostru vă va permite să alegeți designul care vi se potrivește cel mai bine. 

Skateboard-uri electrice de la mărci de top în magazinul Sportano

Cu Sportano.ro vă puteți baza pe o călătorie sigură și plină de senzații. Cea mai bună adaptare a echipamentului la drum și funcționarea fără defecțiuni sunt efectele muncii specialiștilor care încearcă să satisfacă așteptările celor mai exigenți utilizatori. Alegând echipamente de la mărci cunoscute și respectate, puteți fi siguri de o construcție fiabilă și de un confort ridicat. Utilizarea materialelor durabile, suprafețele antiderapante, amortizarea excelentă și controlul intuitiv sunt caracteristicile distinctive ale skateboard-urilor electrice avansate din punct de vedere tehnic, care fac din parcurgerea de kilometri pe șosea o plăcere zilnică. Alege placa electrică ideală în magazinul Sportano! 

Extindere descriere Restrângere descriere