• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Genunchiere și protecții pentru volei de sală

Genunchiere și protecții pentru genunchi de volei - alege modele durabile și bine adaptate în magazinul Sportano 

Protectoarele de volei și genunchierele sunt echipamente esențiale atunci când se joacă volei, oferind un nivel ridicat de confort și siguranță. Acestea protejează părțile individuale ale corpului, inclusiv genunchii, împotriva rănilor grave și a abraziunilor ca urmare a săriturilor sau a mișcărilor dinamice de pe teren. În magazinul nostru de sport veți găsi genunchiere și protecții de volei de înaltă calitate de la mărci renumite precum Mizuno, SELECT, Joma sau McDavid. Veți alege cu siguranță modelele potrivite pentru a face ca fiecare sesiune de antrenament sau joc recreativ cu cei dragi să fie sigur și confortabil. 

Apărători de tibie și tampoane de volei - un element esențial de siguranță care merită să existe 

Genunchierele profesionale de volei și plăcuțele de volei protejează părțile individuale ale corpului de leziuni grave care pot rezulta în urma impactului sau a căderilor pe suprafața dură a terenului. În timpul jocurilor, există manevre dinamice și sărituri care se pot termina cu o accidentare. Faptul de a avea genunchiere protejează genunchii de vânătăi, iar protecțiile de volei nu sunt doar pentru genunchi, ci și pentru antebrațe sau coate. Stratul special și talpa specială reduc la minimum riscul de rănire, fără să vă încurce atunci când îi purtați. Genunchierele de volei sunt, de asemenea, responsabile pentru stabilizarea articulației, astfel încât genunchii să nu fie expuși riscului de răsucire sau de rănire.  

Alegerea protectorilor de volei - informații de bază 

Pe piață sunt disponibile protecții populare pentru coatele de volei sau pentru articulațiile cotului, precum și protecții pentru genunchii de volei. Acestea se disting prin designul lor conturat și bine ajustat și sunt concepute pentru a stabiliza în mod corespunzător articulația și pentru a proteja împotriva rănilor. Mai presus de toate, protecțiile de volei au un design ușor diferit față de genunchierele clasice - mult mai lungi și echipate cu un material mai gros la punctul de protecție (genunchi sau cot). Unele modele de protectori acoperă o suprafață mult mai mare a corpului cu materialul, iar în zona genunchilor și a coatelor materialul este mult mai gros, având o inserție.  

Atunci când alegeți protecții pentru coate sau genunchi, este important să alegeți modele cu o construcție durabilă, dar flexibilă. Merită să ne uităm la materialul de construcție, unde, de obicei, pentru fabricarea lor se folosesc materiale sintetice, cum ar fi poliesterul, uneori cu adaosuri de bumbac. Acest lucru face ca protecțiile să fie puternice și flexibile. De asemenea, materialul ar trebui să elimine eficient umezeala și căldura.  

Alegerea genunchierelor de volei - informații de bază 

Dacă vă întrebați ce genunchiere de volei să alegeți, în primul rând este important să alegeți mărimea potrivită. Nu pot fi prea mari, iar cele prea mici pot fi incomode în timpul jocului și vor exercita presiune, provocând iritații. Pe de altă parte, dacă sunt prea largi, pot aluneca și vă pot încurca în timpul mișcărilor. Genunchierele de volei slab dimensionate vor avea ca rezultat faptul că nu își vor îndeplini funcția. Atunci când alegeți, acordați atenție la designul genunchierelor, unde acestea sunt de obicei umplute cu spumă sau gel cu un strat gros pentru a oferi protecție. O opțiune populară în aceste zile sunt genunchierele de volei cu gel, care oferă confort atunci când sunt purtate. Alte părți ale produsului trebuie să fie suficient de flexibile pentru a se potrivi corpului fără a restricționa mișcarea. Cele mai bune genunchiere de volei sunt modelele fără cusături care garantează confortul.  

Protectoare de volei și genunchiere pentru copii 

Pentru cei mai tineri pasionați de volei, investiția în genunchiere și protectori poate fi extrem de utilă. Deoarece copiii și tinerii își dezvoltă încă abilitățile și tehnica, este ușor să cadă și să se accidenteze. Genunchierele și protecțiile pentru genunchi sunt eficiente în prevenirea rănilor grave. Genunchierele de volei pentru copii și protecțiile de volei pentru copii trebuie selectate, în primul rând, în ceea ce privește dimensiunea potrivită. Pe piață veți găsi genunchiere de volei speciale pentru copii, care sunt concepute pentru cei mai tineri pasionați de volei.  

Mărci care oferă plăcuțe de volei și genunchiere de calitate 

La Sportano vă puteți echipa cu genunchiere și protecții de volei de calitate superioară de la producători consacrați. Dacă sunteți în căutarea modelului potrivit, alegeți genunchiere de volei Mizuno. Aceștia au o potrivire bună și o construcție flexibilă, precum și o respirabilitate ridicată. Unele modele dispun de sistemul inovator MIZUNO INTERCOOL, care este responsabil pentru obținerea nivelului corect de ventilație.  

În magazinul nostru, veți găsi, de asemenea, protecții de volei Mizuno, care sunt realizate dintr-o combinație de mai multe materiale și dispun de o construcție flexibilă, precum și de o țesătură care este confortabil de purtat.  

Pe de altă parte, protecțiile de volei McDavid dispun de tehnologia hDc™, responsabilă de gestionarea optimă a umidității, asigurând uscăciunea în timpul activității. În plus, tehnologia hEX® constă în utilizarea unei căptușeli care se mișcă odată cu corpul, garantând protecție pentru articulația genunchiului.  

Extindere descriere Restrângere descriere