Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Accesorii pentru fotbal american

Accesorii pentru fotbal american în magazinul Sportano 

Fotbalul american este un sport care necesită nu numai o condiție fizică excelentă, ci și utilizarea accesoriilor potrivite pentru a asigura siguranța și a contribui la îmbunătățirea performanței jucătorilor. Datorită contactului fizic intens și naturii dinamice a jocului, echipamentul potrivit - cum ar fi o protecție pentru maxilar, căști de protecție, pantaloni scurți cu tampoane și mănuși - este esențial pentru a asigura protecție și performanță optime pe teren. Aceste accesorii sunt esențiale pentru minimizarea riscului de accidentare și sporirea eficienței jocului fiecărui jucător.

La Sportano veți găsi accesorii de fotbal american de la branduri renumite precum Venum, Everlast, Nike, McDavid și adidas.

Protector de maxilar: protecție esențială în fotbalul american 

Protectorul maxilarului în fotbalul american este una dintre cele mai importante piese de echipament, esențială pentru protecția orală a jucătorilor. În sporturile de contact, cum ar fi fotbalul american, unde posibilitatea de a fi lovit în față sau în cap este ridicată, apărătoarea maxilarului previne leziunile grave, cum ar fi dinții sparți, leziunile maxilarului sau chiar comoțiile cerebrale.

Protectoarele maxilare moderne sunt special concepute pentru a oferi protecție optimă și confort maxim. Acestea sunt fabricate din materiale flexibile, dar durabile, cum ar fi siliconul, care amortizează impactul și dispersează forța, minimizând riscul de rănire. Aceste protectoare sunt, de asemenea, termoformate pentru a se potrivi perfect cu forma individuală a dinților și gingiilor jucătorului, asigurând o utilizare confortabilă și evitând disconfortul în timpul jocului.

Căștile de protecție: cheia siguranței pe teren 

Căștile de protecție sunt o parte integrantă a echipamentului pentru orice jucător de fotbal american, oferind protecție pentru cap împotriva rănilor. Aceste căști sunt concepute pentru a absorbi și disipa forța impactului, protejând capul, fața și gâtul împotriva rănilor. Un element cheie în acest sens este utilizarea tehnologiilor avansate de amortizare pentru a minimiza riscul de comoție cerebrală și alte leziuni ale capului.

Căștile moderne de fotbal american combină rezistența și ușurința, oferind un nivel optim de protecție fără a restricționa mobilitatea jucătorului. Acestea sunt echipate cu sisteme de amortizare multistrat, inclusiv spume cu densități diferite și inserții speciale care disipă eficient energia de impact. Aceste căști au, de asemenea, scuturi faciale, realizate din policarbonat durabil, care protejează împotriva impactului direct și previn deteriorarea feței.

Căștile sunt, de asemenea, concepute având în vedere confortul și ventilația. Acestea au sisteme de ventilație care asigură un flux de aer adecvat, reducând acumularea de căldură și transpirație, ceea ce este esențial pentru confortul jucătorului, în special în timpul activității intense. În plus, căștile moderne au adesea sisteme de fixare reglabile care permit ca casca să se potrivească perfect capului fiecărui jucător, oferind confort și siguranță suplimentare.

Shorts cu protectori: protecție completă pentru partea inferioară a corpului 

Pantalonii scurți de protecție din fotbalul american joacă un rol esențial în asigurarea unei protecții complete pentru partea inferioară a corpului jucătorilor. Această piesă esențială de echipament este concepută pentru a proteja zonele sensibile ale corpului, cum ar fi șoldurile, coapsele și coccisul, de leziunile cauzate de căderi, coliziuni sau impacturi.

Pantalonii scurți de înaltă calitate cu protecții dispun de protecții realizate din materiale avansate de absorbție a impactului, cum ar fi spume speciale sau geluri. Aceste materiale sunt concepute pentru a disipa eficient forța impactului, rămânând în același timp flexibile și oferind libertate de mișcare. Protectorii sunt plasați strategic în punctele critice pentru a oferi protecție maximă acolo unde este cel mai necesar.

În plus, acești pantaloni scurți trebuie să fie confortabili și respirabili, ceea ce este extrem de important în jocul intens de fotbal american. Materialele moderne din care sunt fabricate au adesea proprietăți de absorbție a umezelii, ceea ce ajută la menținerea corpului uscat și la prevenirea supraîncălzirii. Acest lucru le permite jucătorilor să se concentreze asupra jocului, fără să se îngrijoreze de disconfortul cauzat de transpirația excesivă sau de restricționarea mișcărilor.

Mănuși: aderență mai bună și control mai bun al mingii 

Mănușile în fotbalul american sunt un alt accesoriu esențial care îmbunătățește aderența și controlul mingii, ceea ce este crucial mai ales pentru jucătorii care ocupă poziții care necesită contact frecvent cu mingea. Mănușile bune de fotbal american oferă aderență care ajută la prinderea și controlul eficient al mingii, chiar și în timpul acțiunilor rapide și dinamice.

Aceste mănuși au acoperiri speciale pe palme pentru a crește frecarea și aderența la minge. Aceste acoperiri sunt adesea realizate din materiale sintetice avansate care asigură o aderență excelentă atât în condiții uscate, cât și umede. În plus, aceste materiale sunt durabile și rezistente la abraziune pentru a asigura utilizarea de lungă durată a mănușilor.

Mănușile de fotbal american trebuie, de asemenea, să fie flexibile și confortabile pentru a nu restricționa mișcarea mâinilor și a degetelor. De obicei, acestea sunt proiectate ținând cont de potrivire și flexibilitate, permițând îmbrăcarea și scoaterea ușoară și confortul în timpul jocului. Multe modele de mănuși au, de asemenea, întărituri suplimentare în punctele sensibile, cum ar fi articulațiile, pentru a oferi protecție și susținere suplimentare.

Extindere descriere Restrângere descriere