• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Geci pentru alergat

Produse: 25

View as
 1. Bărbați Joma Elite VIII Raincoatv jachetă de alergare negru 102235.100
  238,99 RON
  188,99 RON
  2XL S M L XL

  5

 2. Jachetă hibrid CMP, gri, 31A2466/U911
  410,99 RON
  255,99 RON
  34 36 38 40 42

  5

 3. Joma Elite VIII Raincoatv jachetă de alergare pentru bărbați Joma Elite VIII albastru marin 102235.331
  238,99 RON
  188,99 RON
  S M L XL

  4

 4. Joma R-City Raincoat jachetă de alergare pentru bărbați Joma R-City albastru 103169.726
  243,99 RON
  199,99 RON
  2XL S M L XL

  5

 5. Joma R-Trail Nature Joma R-Trail Nature Windbreaker jachetă de alergare pentru bărbați albastru 103178.726
  260,99 RON
  221,99 RON
  2XL S M L XL

  5

 6. Joma R-Trail Nature Joma R-Trail Nature Windbreaker jachetă de alergare pentru bărbați galben 103178.060
  260,99 RON
  221,99 RON
  2XL S M L

  4

 7. Joma R-Trail Nature Joma R-Trail Nature Windbreaker jachetă de alergare pentru bărbați verde 103178.425
  260,99 RON
  221,99 RON
  2XL S M L XL

  5

 8. Jachetă de alergare pentru bărbați Joma R-City Raincoat galben 103169.060
  243,99 RON
  199,99 RON
  2XL S M L XL

  5

 9. Joma R-City Raincoat pentru bărbați Joma R-City jachetă de alergare gri 103169.276
  243,99 RON
  199,99 RON
  2XL S M L XL

  5

 10. Joma R-City Raincoat jachetă de alergare pentru bărbați negru 103169.100
  243,99 RON
  199,99 RON
  2XL S M L XL

  5

 11. Geacă de alergat pentru bărbați Joma Elite VIII Raincoat roșie Kurtka Joma Elite VIII Raincoat
  238,99 RON
  199,99 RON
  S M L XL

  4

 12. Geacă de alergat pentru bărbați Joma Elite VIII Raincoat galbenă 102235.060
  238,99 RON
  199,99 RON
  2XL S M L XL

  5

Jachete de alergare - modele la modă și durabile în magazinul online Sportano 

Jacheta de alergare este una dintre piesele de îmbrăcăminte esențiale pentru pasionații de alergare în timpul anotimpurilor de tranziție. Este perfect pentru activitatea în condiții nefavorabile, mai ales dacă vă antrenați primăvara și toamna sau dacă preferați alergarea montană și pe traseu. Modelul potrivit de jachetă de alergare care să vă protejeze de vânt, frig sau ploaie este esențial. În sortimentul magazinului nostru de sport Sportano.ro veți găsi jachete de alergare pentru bărbați și jachete de alergare pentru femei de înaltă calitate de la producători consacrați precum PUMA sau CMP.

Jachete de iarnă, de ploaie și alte tipuri de jachete de alergare 

Cel mai popular articol de îmbrăcăminte la un alergător este o jachetă de ploaie pentru alergare. Echipat cu o membrană specială sau cu un strat suplimentar, dar merită să acordați atenție dacă modelul de jachetă ales atunci oferă în continuare o respirabilitate ridicată. Jachetele de ploaie pentru alergare au, de obicei, un strat special de impermeabilizare DWR, care asigură faptul că umezeala alunecă pe suprafața materialului în loc să fie absorbită.  

Stratul exterior al îmbrăcămintei unui alergător este jacheta de alergare, care, mai presus de toate, trebuie să protejeze împotriva vântului și a frigului. Aceste condiții sunt cele care afectează confortul și distanța parcursă de către alergător. Geaca de alergare pentru vânt este un model conceput pentru primăvară, toamnă și începutul iernii.  

Printre pasionații de alergare, există unii care sunt dornici să meargă la un antrenament în ciuda condițiilor nefavorabile. Dacă sunteți în căutarea unui model potrivit pentru sezoanele mai reci, alegeți o jachetă de iarnă pentru alergare. Este o croială care este, de obicei, ușor izolată și este prevăzută cu o membrană (nu întotdeauna acoperită pe toată țesătura) sau cu straturi suplimentare de material. Izolația ajută la protejarea corpului împotriva răcelii, făcând în același timp o treabă bună de îndepărtare a umezelii. O jachetă de iarnă pentru alergare este o necesitate dacă vă place să alergați indiferent de condiții.  

Alegerea jachetei potrivite pentru alergare 

O jachetă de alergare trebuie în primul rând să protejeze împotriva vântului, unde rafalele reci provoacă disconfort și răcesc corpul în timpul alergării. Chiar și la temperaturi mai ridicate, prezența vântului poate afecta în mod semnificativ confortul antrenamentului, făcându-vă să vă simțiți rece, mai ales atunci când corpul este transpirat. În plus, jacheta ar trebui să fie caracterizată de respirabilitate. Un model fără orificii de aerisire sau plasă nu va absorbi bine căldura și umezeala spre exterior, așa că s-ar putea să vă fie frig în timp ce alergați și, în plus, corpul dumneavoastră va fi ud. Dacă sunteți în căutarea unei jachete pentru zilele ploioase, o jachetă de ploaie pentru alergare este cea mai bună opțiune. Echipat cu o membrană sau cu un strat hidrofug care nu absoarbe apa.  

Atunci când alegeți, merită, de asemenea, să acordați atenție greutății jachetei în sine, deoarece aceasta nu afectează doar confortul mișcării, ci și distanța parcursă. Atunci când sunteți activi toamna sau iarna și după lăsarea întunericului, echipați-vă cu un model de jachetă care are elemente reflectorizante. Acest lucru vă va face vizibil pe șosea sau pe traseele de alergare. Buzunarele funcționale sunt un plus, pentru că vă puteți lua lucrurile esențiale cu dvs. atunci când alergați.  

Utilizarea jachetei pentru alergare - va funcționa chiar și pentru utilizarea zilnică? 

Jacheta de alergare este o piesă vestimentară extrem de versatilă, deoarece nu este perfectă doar pentru alergări intense pe vreme nefavorabilă. Este un model excelent pentru ciclism, drumeții sau pentru utilizarea zilnică în zilele reci și vântoase. Totul se reduce la construcția și funcționalitatea jachetei de alergare - în primul rând, aceasta protejează împotriva vântului, a frigului și chiar a ploii (dacă are un strat hidrofug). În plus, este de obicei mult mai subțire decât alte jachete, astfel încât puteți purta cu ușurință straturi de îmbrăcăminte de încălzire pe dedesubt - lenjerie de corp termică, un tricou sau chiar un hanorac. O jachetă de ploaie sau o jachetă de iarnă pentru alergare sunt opțiuni excelente pentru uzura de zi cu zi și pentru alte activități în aer liber.  

Ce mărci oferă jachete de alergare de calitate? 

O jachetă de alergare pentru bărbați sau o jachetă de alergare pentru femei este cea mai importantă piesă de echipament a unui alergător în condiții nefavorabile. Acesta protejează eficient împotriva rafalelor de vânt, a frigului și chiar a ploii. În oferta magazinului de sport Sportano.ro veți găsi jachete de alergare de înaltă calitate de la producători renumiți. Dacă sunteți în căutarea modelului potrivit, alegeți jacheta de alergare PUMA. Este conceput cu tehnologia dryCELL, care elimină eficient umezeala spre exterior, ajutând la menținerea pielii uscate în timpul antrenamentului. Materialul este complet respirabil pentru a asigura un antrenament performant și confortabil, indiferent de condiții. Jacheta de alergare de la CMP, pe de altă parte, este un model ușor și complet respirabil care este, de asemenea, fabricat din materiale durabile și flexibile. Oricare ar fi alegerea ta, jacheta de alergare potrivită îți va face kilometrii care te așteaptă confortabili.

Extindere descriere Restrângere descriere