Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Tricouri termoactive

Tricouri termice - alegerea potrivită de la Sportano.ro

Tricourile termice sunt o piesă de îmbrăcăminte specializată, concepută pentru a oferi confort și performanță în timpul activității fizice. Create cu ajutorul unor materiale și tehnologii avansate, tricourile termice ajută la termoreglarea corpului, optimizând temperatura, menținând igiena și asigurând confortul în timpul exercițiilor fizice. În magazinul de sport Sportano.ro veți găsi tricouri termice de la mărci de încredere precum Salewa, X-Bionic, Smartwool, Viking, icebreaker și Brubeck.

Materiale respirabile: secretul unei termoreglementări eficiente

O caracteristică cheie a tricourilor termice este respirabilitatea, ceea ce înseamnă că acestea permit aerului să circule și umidității să facă schimb între piele și atmosferă. Acest lucru permite corpului să mențină o temperatură optimă, chiar și în timpul exercițiilor fizice intense. Țesăturile respirabile sunt adesea amestecuri de fibre sintetice, cum ar fi poliesterul, poliamida sau spandexul, care sunt ușoare, durabile și excelente la evacuarea umidității.

Reglarea temperaturii: modul în care tricourile termoactive mențin căldura optimă a corpului

Tricourile termoactive au capacitatea de a regla temperatura corpului, deoarece pot elimina rapid excesul de căldură și umiditate. Ca urmare, acestea împiedică supraîncălzirea corpului în timpul exercițiilor fizice și protejează împotriva hipotermiei în timpul odihnei. Materialele termoactive sunt, de asemenea, cunoscute pentru izolarea lor termică, ceea ce le permite să rețină căldura în condiții mai reci, asigurând astfel echilibrul termic.

Sănătate și igienă: proprietăți antibacteriene ale cămășilor termice

Tricourile termice sunt adesea dotate cu proprietăți antibacteriene care împiedică dezvoltarea bacteriilor responsabile de mirosurile neplăcute. Astfel, haina rămâne proaspătă și curată pentru o perioadă mai lungă de timp, ceea ce este deosebit de important în timpul antrenamentelor intensive sau al expedițiilor de lungă durată. Proprietățile antibacteriene sunt obținute prin utilizarea unor fibre sau tehnologii speciale, cum ar fi argintul ionic sau tehnologia poliacrilatului de nitril.

Confortul purtat: de ce tricourile termice sunt esențiale în sport

Tricourile termice joacă un rol cheie în asigurarea confortului în timpul activității fizice. Elasticitatea lor și adaptarea la corp permit libertatea de mișcare fără a provoca restricții. În plus, construcția ușoară și durabilă a tricourilor termice înseamnă că abia dacă le simțiți pe corp, sporind și mai mult confortul.

Datorită proprietăților de uscare rapidă ale tricourilor termice, transpirația este îndepărtată în mod eficient către exterior, unde se poate evapora rapid. Ca urmare, pielea rămâne uscată, iar disconfortul asociat cu umezeala este redus la minimum. Acest lucru face ca tricourile termice să fie o piesă de îmbrăcăminte esențială pentru atleți, entuziaști de activități în aer liber și pentru oricine care prețuiește confortul în timpul activității fizice.

Extindere descriere Restrângere descriere