• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Accesorii pentru încălțăminte de ciclism

Accesorii pentru pantofii de ciclism - alege-le pe cele potrivite în magazinul de sport Sportano 

Categoria Accesorii pentru încălțăminte de bicicletă de pe Sportano.ro oferă cele mai bune produse de la mărci renumite și apreciate de pasionații de ciclism din întreaga lume. Alegeți inserții, huse și blocuri pentru încălțămintea de ciclism adaptate nevoilor individuale. 

Huse, căptușeli, pliculețe parfumate - cu ce accesorii pentru biciclete merită să vă echipați? 

Pentru a păstra pantofii de ciclism funcționali și în stare bună, merită să folosiți accesorii adecvate, datorită cărora această parte importantă a garderobei fiecărui ciclist va rămâne cu ei pentru o perioadă mai lungă de timp.  

Huse pentru încălțăminte de ciclism

Husa pentru pantofi de bicicletă va facilita transportul și depozitarea pantofilor și va avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra duratei de viață a pantofilor. În plus, va proteja alte echipamente și hainele de ciclism de murdărie în timpul transportului, de exemplu, după o plimbare pe timp de ploaie pe teren noroios. 

Tălpi pentru încălțăminte de ciclism

Talpa pentru încălțămintea de ciclism este responsabilă pentru confortul mersului pe bicicletă și reduce riscul de durere sau rănire care rezultă din mersul pe distanțe lungi sau din profilul piciorului. Tălpile selectate în mod corespunzător garantează o bună susținere a piciorului, o încărcare uniformă și permit evitarea abraziunilor neplăcute, a calusurilor și a rănilor rezultate din supraîncărcarea datorată muncii necorespunzătoare a acestei părți a membrelor inferioare.  

Blocuri pentru pantofi de bicicletă

Blocurile pentru pantofi de bicicletă sunt utilizate în sistemul de clicuri SPD sau SPD-L și sunt împărțite în versiuni pentru pantofi de MTB, respectiv de șosea. Un aspect important este așa-numitul spațiu de lucru (dat pe o scară de mai multe grade, de exemplu zero sau patru grade), adică intervalul de mișcare înainte/înapoi a piciorului atunci când încălțămintea este fixată. Acesta trebuie selectat în funcție de caracteristicile biomecanice individuale (de exemplu, dureri de genunchi, mușchi încordați, leziuni etc.). 

Sachete parfumate pentru pantofii de ciclism

Acestea vor elimina mirosurile neplăcute, umezeala și dezvoltarea bacteriilor, astfel încât să vă puteți bucura de perechea dvs. preferată de pantofi de ciclism timp de mai multe sezoane. Punguțele cu parfum se potrivesc tuturor tipurilor de pantofi și sunt disponibile într-o gamă largă de parfumuri, astfel încât le puteți potrivi cu succes preferințelor dumneavoastră individuale. Pentru ca pliculețele de parfum pentru încălțămintea de ciclism să își facă treaba, este suficient să le puneți în mod regulat în interiorul pantofilor după o sesiune de antrenament sau o cursă. Acestea sunt utile mai ales după sezon, când înlocuiți pantofii de iarnă cu versiuni mai ușoare. 

Accesorii pentru pantofii de ciclism - la ce să te uiți când le cumperi? 

Pentru tălpile de încălțăminte de ciclism, aveți grijă să alegeți înălțimea corectă a profilului în funcție de înălțimea bolții piciorului. Sunt disponibile modele cu profil înalt, mediu și scăzut (de exemplu, pentru călăreții cu picioare plate). O tălpiță bine adaptată va reduce riscul de dureri de picior sau de genunchi. Puteți opta pentru tălpile termice care se adaptează la piciorul utilizatorului (de exemplu, cele din spumă EVA). Acordați atenție mărimii și potrivirii potrivite pentru pantofii de ciclism și întăririlor de pe călcâie și de la mijlocul piciorului. 

Sunteți interesat de huse pentru pantofi de bicicletă? Alegeți un accesoriu care să se potrivească cu mărimea și profilul pantofilor dumneavoastră. Puteți opta pentru o husă cu fermoar sau în formă de sac (de exemplu, din plasă de poliester respirabilă). Asigurați-vă că este confecționată dintr-un material durabil, rezistent la umezeală și la deteriorare (de exemplu, poliamidă). Asigurați-vă că husa are un mâner confortabil pentru a fi transportată ușor, găuri de ventilație și un fermoar pe toată lungimea (mai ușor de împachetat). 

Atunci când alegeți blocuri pentru pantofii de ciclism, acordați atenție compatibilității acestora cu pantofii și pedalele. Asigurați-vă că au un strat de cauciuc pentru un confort mai bun la mers. 

Pe Sportano.ro am adunat accesoriile necesare pentru încălțămintea de ciclism pentru a asigura protecția și confortul adecvat pentru fiecare pasionat de ciclism. Profitați de transportul rapid în 24 de ore și de posibilitatea de returnare până la 30 de zile. 

Extindere descriere Restrângere descriere