Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Huse pentru încălțăminte de ciclism

Protectori pentru încălțămintea de ciclism - alege-l pe cel potrivit în magazinul Sportano

Categoria de protectori pentru pantofi de bicicletă de pe Sportano.ro este o selecție largă de produse calde și durabile pentru călăreți, care se preocupă de menținerea unui confort ridicat al călătoriei, în special toamna și iarna. Alegeți protectori potriviți pentru pantofii dvs. de ciclism și asigurați-vă o protecție fiabilă în toate condițiile meteorologice.  

Iarna, ploaie, neopren - tipuri de protecții pentru pantofi de ciclism 

Principala sarcină a protecțiilor pentru pantofii de ciclism este de a proteja pantofii, precum și gleznele și picioarele de murdărie (de exemplu, noroi), de umezeală (pe vreme ploioasă) sau de frig (toamna și iarna). În funcție de anotimp și de vreme, puteți alege, de exemplu, un model de iarnă realizat din neopren rezistent, care asigură izolație termică și impermeabilitate, sau o opțiune softshell pentru condiții de tranziție

Protectori de iarnă pentru pantofii de ciclism 

Acestea protejează eficient împotriva temperaturilor scăzute, a vântului și a zăpezii. Protecțiile de iarnă pentru ghete de bicicletă oferă un confort ridicat atunci când se circulă la temperaturi foarte scăzute (chiar și până la - 20° C). De obicei, sunt confecționate din neopren gros, fibre de poliuretan sau material softshell cu membrană Gore-Tex® suplimentară.  

Protectori de ploaie pentru pantofii de ciclism

Principala lor sarcină este de a oferi protecție împotriva ploii și a umezelii și, astfel, de a evita consecințele mersului cu pantofii uzi (frig, abraziuni, înmuiere etc.). Protecțiile de ploaie pentru încălțămintea de ciclism sunt realizate, de exemplu, din material softshell cu un strat hidrofug și cusături întărite și pot avea fermoare impermeabile. 

Protectori din neopren pentru pantofi de ciclism 

Protectorii din neopren pentru pantofii de ciclism sunt foarte ușori, prin urmare sunt ideali pentru cicliștii de șosea care se preocupă de o greutate cât mai mică a accesoriilor lor. Datorită elasticității ridicate, se adaptează bine la pantofi, ceea ce le face o barieră solidă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. 

Cum să alegi protecțiile pentru pantofii de ciclism? 

Protectorii pentru pantofi de bicicletă trebuie selectați în funcție de modelul de pantof - de șosea sau MTB, de tipul de pedale de bicicletă (cu sistem de clic SPD sau cu pedale cu platformă) și în funcție de condițiile meteorologice. Un criteriu important este materialul: neoprenul este durabil, impermeabil și izolează bine împotriva frigului, în timp ce siliconul este o protecție eficientă împotriva ploii și a vântului. Pentru bicicliștii de MTB, protecțiile au de obicei panouri întărite în zona vârfului și a călcâiului (de exemplu, din cauciuc, rezistent la deteriorări mecanice) și găuri pentru dispozitivele de fixare SPD.  

Fiți atenți la forma de închidere: cu fermoar (spate sau lateral) sau cu velcro. Sau optați pentru protecții de ghete de ciclism cu glisare - ideale pentru distanțe lungi.  

Pentru a asigura un nivel ridicat de confort atunci când pedalați la începutul primăverii sau toamnei, aveți grijă de cusăturile sigilate, care vor elimina riscul de pătrundere a umezelii în pantof. Un element important al protecțiilor pentru ghete de ciclism sunt inserțiile reflectorizante, datorită cărora veți fi mai bine vizibil după lăsarea întunericului sau în condiții de vizibilitate redusă. 

Atunci când alegeți protecții pentru pantofi de ciclism, optați pentru produse de la mărci de top care furnizează echipamente, îmbrăcăminte și accesorii pentru ciclism, cum ar fi Rogelli, Sidi, Shimano, Castelli, Accent sau Endura, pentru a fi siguri de o calitate ridicată și longevitate. 

Sportano.ro oferă cele mai bune protecții pentru pantofii de ciclism, pe care le puteți asorta cu ușurință la pantofii dumneavoastră. 

Extindere descriere Restrângere descriere