• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bare de kitesurfing

Bare pentru kitesurfing în oferta magazinului de sport Sportano.ro 

Ești interesat de sporturile nautice, vrei să începi să faci kitesurfing sau să-ți îmbunătățești abilitățile și tehnica? La Sportano veți găsi echipamente complete pentru multe activități acvatice. Sortimentul nostru include bare de kitesurfing, datorită cărora puteți solicita în siguranță zmeul în orice condiții. Veți fi dotați cu echipament profesional și vă vom ajuta să faceți alegerea potrivită.  

Ce bară de zmeu să alegeți? Sfaturi și trucuri 

Atunci când alegeți echipamentul de kitesurfing, luați în considerare exact locul unde intenționați să faceți kite. Acest lucru se datorează faptului că echipamentul trebuie selectat astfel încât să poată fi utilizat în toate condițiile de vânt. Acest lucru este extrem de important în ceea ce privește siguranța în timpul practicării kitesurfing-ului, așa că acordați atenție construcției sau scopului barei.  

Echipament de kitesurfing 

Atunci când căutați echipamentul de kitesurfing potrivit, familiarizați-vă mai întâi cu toate elementele echipamentului, care includ: placa, zmeul, trapezul și bara. Placa și zmeul pot fi de dimensiuni diferite, așa că adaptați-le individual la nevoile dumneavoastră. Bara de kite, care este o combinație între kitesurfer și zmeu, este esențială. Cea mai importantă funcție a acestuia este aceea de a controla toate echipamentele în siguranță pe apă.  

Scopul barelor de kitesurfing 

Bara de kitesurfing este conectată la zmeu și la linii pentru a asigura un control ușor în toate condițiile de vânt. Atunci când sunteți activ pe apă, trebuie să purtați un ham, care este conectat la bară cu o buclă. Acest lucru vă permite să păstrați controlul asupra barei, a liniilor și a zmeului. 

În primul rând, bara este folosită pentru a controla liber zmeul, pentru a-l accelera, decelera și întoarce. Există linii atașate la bară, care sunt montate folosind diferite configurații. Una dintre cele mai populare este bara Nobile cu 4 linii, în care linia din mijloc este conectată la marginea zmeului printr-un sistem de de-power. Celelalte două linii sunt plasate la capetele barei, ajutând la controlul întregului echipament în timpul înotului.  

Dacă sunteți în căutarea unui echipament profesional, căutați marca DUOTONE cu tehnologia sa Click Bar, care vă permite să adăugați sau să scădeți cu precizie puterea zmeului cu o singură pârghie. De asemenea, este importantă lungimea reglabilă a liniei și poziția V, care pot fi schimbate liber în funcție de stilul de înot sau de nevoile individuale. Barele de kitesurfing ale mărcii dispun, de asemenea, de sistemul Sliding Bar Stopper, care ține bara aproape de corp, facilitând astfel asigurarea controlului și a unei manevre confortabile.  

Cele mai bune bare de kitesurfing de la mărci profesionale

Kitesurfingul poate fi un bun început pentru aventura ta cu sporturile de apă. Cu toate acestea, la fel ca orice altă activitate, este nevoie de echipament specializat care vă va ajuta să vă simțiți în deplină siguranță în orice condiții pe apă. La Sportano veți găsi toate echipamentele necesare pentru nivelul și abilitățile dumneavoastră, de la mărci profesionale și bine cunoscute. 

În magazinul nostru avem grijă de cea mai înaltă calitate a produselor, oferind, de asemenea, servicii profesionale pentru clienți, cu care puteți alege echipamentul de kitesurfing potrivit. Puteți returna un produs în termen de 30 de zile dacă nu corespunde așteptărilor dumneavoastră! 

Extindere descriere Restrângere descriere