• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Cort pentru plajă

Produse: 6

View as
 1. Cort de plajă Spokey Altus galben 926785
  116,99 RON
  195 x 100 x 85 cm

  1

 2. Cort de plajă Spokey Stratus verde 926783
  133,99 RON
  190 x 120 x 90 cm

  1

Cort pentru plajă - plajă în siguranță cu Sportano.ro

Vacanțele la malul mării sunt o perioadă de relaxare, dar și o perioadă în care pielea noastră este expusă la radiații UV. Pentru a vă bucura de soare, dar, în același timp, pentru a vă proteja pielea, merită să folosiți un baldachin pe plajă. În magazinul Sportano.ro veți găsi copertine de la mărci precum Spokey, Easy Camp sau Cressi.

De ce merită să folosiți un baldachin pe plajă?

Copertina de pe plajă este o structură special concepută care protejează împotriva soarelui și vă permite să vă odihniți la umbră. Parasolarele sunt dotate cu mobilier de plajă, precum șezlonguri, scaune, mese, asigurând o odihnă confortabilă pe plajă. În plus, cabanele de plajă sunt adesea echipate cu dușuri, ceea ce vă permite să vă împrospătați după înotul în mare.

Tipuri de copertine pentru plajă

Există diferite tipuri de copertine disponibile pe piață, care diferă ca dimensiune, echipament și metoda de instalare. Acestea includ cabine glisante care pot fi mutate de-a lungul plajei, cabine acoperite cu ferestre sau usi, cabine cu compartimentari, care permit utilizarea unei cabine de catre mai multe persoane si multe altele.

Care sunt beneficiile folosirii unei cabane pe plajă?

Folosirea unei cabane de plajă este în primul rând protecție împotriva radiațiilor UV dăunătoare, care pot provoca arsuri solare și, în cazuri extreme, pot duce la cancer de piele. În plus, vă permit să vă odihniți la umbră, ceea ce este deosebit de important pentru bătrâni, copii și persoanele cu boli de piele. Cabanele de plajă sunt, de asemenea, dotate cu mobilier de plajă care vă permit să vă relaxați confortabil pe plajă.

Cabane de plajă și protecție solară - sunt eficiente?

Copertinele solare sunt eficiente în protejarea împotriva soarelui, dar trebuie amintit că nu oferă o protecție completă împotriva radiațiilor UV. Prin urmare, este important să folosiți măsuri suplimentare de protecție precum cremă de protecție solară, ochelari de soare și articole pentru acoperirea capului precum pălării sau șepci. De asemenea, merită să folosiți baldachinul în orele de cea mai mare lumină solară, adică de la 10 a.m. până la 4 p.m., când radiațiile UV sunt cele mai intense.

Siguranța pe plajă - cum îmbunătățesc cabinele de soare condițiile de plajă?

Cabinele de soare au un efect pozitiv asupra îmbunătățirii condițiilor de plajă și sporirea siguranței. Datorită acestora, persoanele care folosesc plaja se pot relaxa la umbră, evitând arsurile solare și alte boli ale pielii asociate cu insolația excesivă. În plus, cabanele de plajă sunt adesea echipate cu sisteme de alarmă și auxiliare care permit un răspuns rapid în caz de urgență.

Cabane de plajă - pentru cine sunt acestea?

Umbrele de soare de pe plajă sunt concepute pentru toate persoanele care doresc să-și protejeze pielea de radiațiile UV nocive și să se bucure de relaxare pe plajă la umbră. În special, aceste cabine sunt recomandate vârstnicilor, copiilor și persoanelor cu boli de piele. În cabanele de plajă există mobilier de plajă care permite odihnă confortabilă pe plajă, precum și dușuri, care vă permit să vă împrospătați după înotul în mare.

Extindere descriere Restrângere descriere