• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Accesorii de îmbrăcăminte pentru tenis

Echipamente și accesorii pentru sporturi cu rachetă - alege cu magazinul Sportano 

În sporturile cu rachete, echipamentul joacă un rol la fel de important ca și abilitățile jucătorului. Calitatea rachetelor sau a mingilor este cea care determină rezultatul unui meci. Echipamentul de înaltă calitate oferă mai multe posibilități, precum și permite o joacă eficientă și sigură. Pentru a avea grijă de echipament și de confortul antrenamentelor, accesoriile pentru sporturile cu rachetă se dovedesc a fi necesare. În această categorie de la Sportano veți găsi produse profesionale de la cei mai buni specialiști din industrie. 

Ce este inclus în sporturile cu rachetă? 

În oferta Sportano veți găsi accesoriile de care veți avea nevoie dacă practicați sporturi cu rachetă - tenis, tenis de masă, badminton, squash, speedminton sau padel. Datorită produselor din oferta noastră, vă veți proteja rachetele sau mingile în drum spre antrenament, veți transporta confortabil hainele și gadgeturile necesare și veți atenua, de asemenea, vibrațiile generate atunci când loviți cu racheta. În categoria accesoriilor pentru sporturi cu rachetă, am adunat produse ale unor mărci precum BABOLAT, Wilson, Cornilleau sau HEAD

Echipamente, genți și accesorii de tenis - ce trebuie să căutați la cumpărături și ce se va dovedi esențial? 

Atunci când îți asortezi echipamentul de tenis, cel mai important lucru este ținuta potrivită și racheta bine aleasă, dar nu uita de accesorii. Învelitori pentru rachete, amortizoare de tenis, corzi sau prosoape - tot ceea ce aveți nevoie puteți găsi la Sportano. Oferim, de asemenea, o gamă largă de genți pentru a vă transporta echipamentul. Veți găsi atât genți de tenis mici pentru o singură rachetă, cât și genți pentru întreaga familie. Fiecare dintre ele este confecționată din material durabil care vă va proteja echipamentul de orice deteriorare. Unele dintre ele au, de asemenea, funcționalități suplimentare, cum ar fi camerele de izolare termică, unde puteți depozita, de exemplu, hainele ude. O geantă pentru rachete este o necesitate pentru fiecare set de tenis. La Sportano puteți cumpăra, printre altele, și un rucsac de tenis încăpător, datorită căruia vă puteți transporta confortabil echipamentul sportiv la locul de antrenament. Atunci când alegeți produse specifice, optați pentru dimensiunea și designul care vi se potrivesc cel mai bine. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea manoperei și a materialelor folosite - experții Sportano au selectat pentru oferta noastră doar produse de înaltă calitate și durabile de la producători de top din industrie. 

Accesorii și echipamente pentru badminton, squash, tenis de masă - cum să alegeți modelele potrivite? 

Vă întrebați cum să alegeți cele mai bune accesorii pentru tenis de masă, badminton sau squash? Nu uitați să verificați gama Sportano și să alegeți produsele cele mai potrivite pentru nevoile dumneavoastră. Husele pentru rachete sunt disponibile în diferite dimensiuni - dacă sunteți antrenor sau doriți să împachetați echipamentul celor dragi într-o singură geantă, puteți alege un model în care încap chiar și 15 rachete. În gama noastră veți găsi, de asemenea, rucsacuri și genți pentru rachete pentru copii. Modelele de basm ale modelelor Wilson îi vor atrage cu siguranță pe cei mici. Există, de asemenea, genți pentru rachete pentru ping-pong și genți impermeabile pentru badminton și squash. Răsfoiți produsele de la mărci precum BABOLAT, HEAD sau Cornilleau și alegeți modelul care răspunde cel mai bine așteptărilor dumneavoastră. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! 

Extindere descriere Restrângere descriere