Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Trainere de bicicletă

Trainere - alege soluția potrivită cu Sportano 

Categoria Trainere de bicicletă de pe Sportano este un loc cu echipamente de înaltă calitate de la cele mai bune mărci. Cumpărăturile la Sportano.ro garantează un antrenament eficient în orice condiții și pe tot parcursul anului. Special pentru tine, experții noștri au adunat trainerele de cea mai bună calitate, adaptate la diverse activități. Consultă oferta și alege astăzi noul tău echipament! 

Ce sunt trainerele de antrenament și când merită să alegi să cumperi unul? 

Ce este un trainer? Un trainer este un dispozitiv care îți permite să te antrenezi în diverse sporturi acasă sau la sala de sport. Echipamentul poate înlocui cu succes activitățile naturale, cum ar fi canotajul, alergarea de fond sau ciclismul, făcând posibilă îmbunătățirea abilităților chiar și atunci când nu există condiții adecvate pentru a face acest lucru în aer liber. 
 
Trainerele sunt concepute pentru toți cei care doresc să se antreneze în mod regulat, indiferent de vreme. Acest tip de echipament este utilizat în principal de profesioniștii care nu își permit să ia o pauză de la antrenament timp de câteva luni din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Trainerele sunt de asemenea, potrivite pentru amatorii care doresc să fie activi din punct de vedere fizic pe tot parcursul anului. 
 
Trainerele aflate la Sportano sunt construite din materiale de înaltă calitate și folosesc cele mai noi tehnologii. Am adunat o gamă de produse care vor satisface așteptările utilizatorilor de la orice nivel. Designul treningurilor imită de obicei echipamentul și mediul utilizat în anumite discipline sportive: bicicletă, caiac sau pistă de atletism. 
 
Necesitatea unor astfel de soluții a apărut dintr-un motiv foarte simplu. Pentru a câștiga competiții și a se menține în formă, sportivii trebuie să aibă grijă de forma lor în permanență. Opririle de lungă durată în antrenamente nu sunt recomandate, de aceea, în afara sezonului este necesar să se aibă grijă de nivelul de pregătire fizică prin exerciții pe echipamente care înlocuiesc condițiile naturale în care se practică disciplina aleasă. 

Trainere - ce tipuri sunt disponibile și ce trebuie să căuți într-un magazin de sport? 

Trainerele oferă pregătire pentru multe sporturi. Cele mai populare sunt în principal, aparatele de antrenament pentru biciclete, aparatele de antrenament eliptice (orbitrek-uri) și aparatele de antrenament cu vâsle. Dispozitivele mai specializate, cum ar fi trainerele de tir sau de schi, îți permit să îți perfecționezi abilitățile într-o anumită disciplină. De asemenea, poți cumpăra aparate de respirație care, printre altele, ajută la eliminarea dificultăților respirației din timpul antrenamentului. Interesant este că treinerele nu sunt folosite doar de sportivi: poți găsi și trainere laparoscopice, care sunt folosite pentru a "antrena" viitorii medici. 
 
Cu toate acestea, la Sportano ne concentrăm pe trainerele de sport pentru a-ți permite să te antrenezi pentru sportul tău preferat pe tot parcursul anului. Cele mai populare aparate de antrenament sunt concepute pentru cicliști, dar pot fi folosite și pentru persoanele care caută o modalitate de îmbunătățire a condiției fizice generale. Acestea sunt împărțite în trainere cu role, magnetice și electromagnetice
 
În plus față de adaptarea echipamentului la un anumit sport, acordă atenție calității manoperei și materialelor utilizate, diferitelor funcționalități și producătorului. În Sportano vei găsi doar cele mai bune aparate de antrenament de la mărci precum Elite, Matrix, Tacx, Wahoo sau ZYCLE. În plus, vei cumpăra și accesorii pentru întreținerea și extinderea capacităților unui anumit echipament. 

Extindere descriere Restrângere descriere