Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Vestă de flotabilitate

Veste de siguranță - modele durabile și sigure în magazinul online Sportano 

Siguranța în timpul practicării sporturilor nautice este esențială, indiferent de nivelul de expertiză în disciplina aleasă. Merită să vă echipați cu o vestă de siguranță adecvată, care seamănă cu o vestă de salvare, dar are o croială ușor diferită. Pe lângă siguranța în caz de accident pe apă, vă permite să vă efectuați toate mișcările în mod confortabil în timpul sportului. La Sportano, ne-am asigurat că veți găsi veste de salvare de cea mai bună calitate pentru dvs. sau pentru copilul dvs. de la mărci profesionale precum JOBE, SPINERA, O'Neill, AQUASTIC și Aquarius.  

Tipuri de veste de salvare pentru copii, femei, neopren sau windsurfing - tipuri de veste de salvare 

Vestele de asigurare pot fi găsite în mai multe versiuni, în funcție de tipul de activitate. Sunt disponibile veste pentru pescuit, navigație, SUP, windsurfing, kitesurfing sau caiac-canoe. Acestea diferă în primul rând prin croială, deoarece un produs conceput pentru pescuit este disponibil în culori naturale și moro, în timp ce unul pentru caiac sau bărci de agrement trebuie să facă față la orele de vâslit. Pe de altă parte, vestele pentru sporturi acvatice trebuie să fie adaptate la forma corpului sau la înălțimea dumneavoastră, astfel încât să nu vă limiteze mișcările. Adaptați produsul la centrul de flotabilitate al corpului, deoarece suprapunerea unei spume sau trapeze și a unei veste va crește flotabilitatea. La rândul său, o vestă de flotabilitate pentru femei sau pentru bărbați va fi diferită și în ceea ce privește croiala, femeile fiind mai mulate, iar bărbații mai voluminoși. 

Selectarea unei veste de siguranță pentru copii este extrem de importantă. Produsul trebuie ajustat la greutatea, înălțimea și silueta copilului. Acesta ar trebui să ofere un nivel maxim de confort și libertate de mișcare. De obicei, este echipat cu o curea specială pentru a împiedica alunecarea vestei în timpul înotului. Dintre tipurile de produse, puteți alege o tăietură realizată dintr-un material adecvat, cel mai frecvent fiind sintetic. O vestă de flotabilitate din neopren va funcționa, de asemenea, bine ca strat de încălzire în plus față de un costum de neopren.  

Când este o idee bună să vă echipați cu o vestă de siguranță? 

Vesta de asigurare este concepută pentru persoanele care știu să înoate și se simt bine în apă. Mai presus de toate, se deosebește de vesta de salvare prin faptul că este un ajutor în caz de accident. Acesta nu este echipat cu un guler rigid care să mențină capul deasupra suprafeței apei. Din acest motiv, vestele de salvare ar trebui să fie folosite de persoanele care se simt încrezătoare în apă și care participă la o varietate de sporturi nautice. Acestea vă vor asigura că rămâneți pe linia de plutire în cazul unei căderi în apă. De asemenea, acestea au un design ușor diferit, deoarece nu sunt la fel de voluminoase ca vestele de salvare și sunt, de obicei, mult mai ușoare. Cu toate acestea, merită să optați pentru ele pentru a vă proteja de o situație de înot incontrolabilă. 

Cum alegi vesta de siguranță potrivită? 

Atunci când alegeți modelul potrivit de vestă de asigurare, este important să acordați atenție flotabilității produsului, unde, de obicei, fiecare producător specifică flotabilitatea pentru o anumită croială. Scopul acestui tip de vestă este de a menține corpul la suprafața apei și de a oferi un mijloc de asistență în diferite situații de înot. Vestele de flotabilitate au, în general, o flotabilitate de 50 N.  

În plus, verificați tipul de fixare a produsului, unde de obicei iese în evidență: 

  • închidere cu clichet - permite reglarea liberă a circumferinței, dar nu întotdeauna produsul se potrivește bine pe corp din cauza efectelor localizate; 
  • Fermoar - permite ca vesta să se potrivească corect pe corp, dar circumferința produsului nu poate fi ajustată; 
  • Velcro - de obicei, lucrurile sunt conectate cu catarame cu clichet, din păcate, acestea se pot deteriora după o utilizare intensivă.  

De asemenea, vesta în sine ar trebui să se potrivească perfect, dar, în același timp, să nu limiteze mișcarea. În timpul unei căderi în apă, nu trebuie să se deplaseze. Atunci când alegeți, potriviți produsul în funcție de greutatea dumneavoastră și de măsurătorile circumferinței corporale. 

Ce mărci să alegeți atunci când cumpărați veste de asigurare? 

La Sportano veți găsi veste de asigurare pentru femei și bărbați de la brandul JOBE, unde unele modele au un sistem de drenaj și un inel D la care se poate atașa o frânghie de salvare. De obicei, sunt confecționate din neopren de deplasare de 50N și împărțite în panouri de spumă pentru o libertate maximă de mișcare. Cele mai multe modele au catarame și fermoare cu fermoar. Pe de altă parte, veți ajusta dimensiunea vestei de marcă SPINERA sau Aquarius în funcție de greutatea dumneavoastră în raport cu sarcina maximă a produsului ales.  

Dacă sunteți în căutarea unei veste de flotabilitate pentru copii, marca AQUASTIC are modele cu inserții de spumă care sunt folosite pentru a ajusta flotabilitatea în funcție de abilitatea de înot a copilului. De asemenea, au o curea specială pentru a împiedica alunecarea vestei în timpul înotului. 

Extindere descriere Restrângere descriere