Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Calculatoare de ciclism

Cronometre pentru biciclete: măsoară și înregistrează realizările tale

Ciclismul cu Sportano.ro înseamnă mai multă motivație și antrenamente planificate cu eficiență ridicată. Categoria contoarelor de biciclete oferă o selecție largă de dispozitive electronice utile, datorită cărora luptele tale vor fi înregistrate și vei începe să-ți controlezi progresul. Oferta noastră include vitezometre echipate cu o gamă de funcții avansate, concepute pentru pasionații de ciclism de agrement și pentru sportivii profesioniști, care își depășesc propriile limite atât în competiții, cât și în timpul liber. 

Contorul de biciclete: ce parametri arată?

În magazinul Sportano veți găsi o gamă largă de contoare de biciclete, care se disting printr-un spectru larg de funcționare și o manevrare fără probleme. În ofertă veți găsi dispozitive fără fir și integrate cu senzorul prin intermediul unui cablu. Un contor de biciclete bun comunică cu un smartphone prin ANT+, Bluetooth și Wi-Fi, este rezistent la apă și murdărie, are o baterie de lungă durată și afișează date detaliate. Pe afișajul său, puteți verifica distanța parcursă, numărul total de kilometri parcurși, viteza actuală, maximă și medie, durata ciclismului, frecvența de pedalare și ora actuală. De asemenea, puteți utiliza funcții de cronometru, cum ar fi alarma sau cronometrul

Contoarele avansate de biciclete disponibile pe Sportano.ro includ, de asemenea, elevația terenului, dinamica MTB și mersul normal, oferindu-vă o evaluare aprofundată a performanțelor dvs. în toate condițiile de teren. În plus, accesoriile pot furniza date despre dificultatea și fluiditatea cursei, despre hidratare și despre rutele neobișnuite din apropiere. Un contor GPS pentru biciclete este un element de bază în echipamentul unui ciclist. Dacă doriți să fiți la curent cu rutele populare și să aveți control asupra fiecărui viraj, pariați pe modelele din oferta noastră. 

Ce contor de biciclete: fără fir sau cu fir?  

Contor de biciclete fără fir sau cu fir? Cu Sportano alegeți accesoriile care se potrivesc cel mai bine preferințelor dumneavoastră. Preferați să mergeți rapid și agresiv? Ca urmare a acestei antrenamente, cablul se poate rupe în timpul coborârilor rapide sau al plimbărilor pe teren dificil. Contorul de bicicletă cu fir este o soluție perfectă pentru începători și pentru pasionații de ciclism recreațional pe două roți, datorită căruia veți obține parametrii necesari ai plimbării dumneavoastră. Mai multe date înseamnă mai mult control asupra procesului de antrenament, motiv pentru care modelele de la producători precum Garmin, Wahoo și Lezyne sunt perfecte pentru utilizarea profesională

Cele mai bune contoare de biciclete pe Sportano.ro

Sportano.ro garantează o gamă largă de accesorii pentru bicicliști de orice nivel. Contoarele de biciclete cu fir și fără fir de la producători renumiți de electronice de consum, cum ar fi Garmin, Kellys și Lezyne, sunt echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la fiecare detaliu. Tehnologiile wireless moderne, măsurătorile avansate și afișajele clare sunt doar câteva dintre caracteristicile celor mai bune contoare de biciclete, datorită cărora antrenamentul tău va deveni mai eficient, iar fiecare traseu va deveni o sursă de inspirație pentru stabilirea de noi obiective. 

Extindere descriere Restrângere descriere