Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Rucsacuri și genți de alpinism

Rucsacuri și genți de alpinism - găsiți modelul potrivit pentru dumneavoastră la Sportano 

Fie că sunteți la început de drum în alpinism, fie că sunteți deja un alpinist profesionist, trebuie să vă pregătiți corespunzător înainte de fiecare expediție. Rucsacul sau geanta de alpinism potrivită este esențială. Ce este important atunci când alegeți o geantă sau un rucsac de alpinism? Primul factor la care ar trebui să acordați atenție este durabilitatea unui astfel de produs. Deteriorările mecanice nu sunt neobișnuite la munte, așa că este important să alegeți un rucsac sau o geantă care să fie rezistent la astfel de accidente. 

În plus față de orientările tehnice, cum ar fi calitatea materialului și proprietățile sale, merită să acordați atenție accesoriilor. Atunci când vă cățărăriți, este foarte important ca accesoriile să fie întotdeauna aproape de dumneavoastră. Merită să țineți cont de acest lucru atunci când alegeți un rucsac sau o geantă de alpinism în care să vă puteți împacheta tot echipamentul - cum ar fi pioletele, coarda sau casca. Pe Sportano.ro veți găsi produse realizate din materiale de cea mai bună calitate, care nu vă vor lăsa la greu nici în cele mai grele condiții! 

Rucsac de alpinism - cum să alegi cel potrivit?

Ce rucsac de alpinism este cel mai bun pentru tine? În primul rând unul cu un sistem de transport bine construit. Acesta este format dintr-o centură pentru șolduri, curele de umăr și, la unele modele, un cadru, care vă va proteja spatele de o sarcină inutilă. Cureaua de șold trebuie să fie largă și fabricată dintr-un material care să nu provoace iritații sau disconfort. Acesta este un aspect extrem de important al unui rucsac de alpinism, deoarece centura de șold este cea care vă eliberează spatele de balastul pe care îl transportați

Curelele de umăr, cunoscute în mod obișnuit sub numele de bretele, trebuie să fie fabricate din materiale durabile, rezistente la abraziune și în același timp confortabile la purtare. Multe modele au curelele căptușite cu spumă, care nu numai că este confortabil de purtat, dar are și proprietăți hidrofobe, protejând eficient împotriva umezelii. Un exemplu de marcă care utilizează o astfel de soluție este ORTOVOX. De asemenea, nu trebuie să uitați să alegeți un aparat dentar care să fie reglabil. În acest fel, le puteți ajusta lungimea în funcție de cerințele și anatomia dumneavoastră. 

Atunci când mergeți în excursii mai lungi la munte, merită să luați în considerare modelele care au un cadru. Acesta rigidizează în mod eficient spatele, iar stratul de spumă de protecție atașat la astfel de rucsacuri oferă un confort suplimentar atunci când transportați echipament de alpinism. Dacă preferați călătoriile scurte, merită să luați în considerare un rucsac realizat din materiale durabile, dar mai ușoare decât modelele cu cadru. Rucsacurile Climbing Technology realizate din materiale sintetice sunt ușoare și durabile. Datorită lor, transportul frânghiilor sau al proviziilor va fi confortabil și sigur. 

Saci de cățărare pentru frânghie - cum să alegeți cel potrivit? 

La fel ca atunci când alegeți un rucsac, geanta potrivită poate fi identificată după materialul de bună calitate. Cea mai importantă piesă a echipamentului de cățărare, frânghia, trebuie depozitată în mod corespunzător, astfel încât să vă poată servi cât mai mult timp. Cu geanta potrivită, puteți fi siguri că frânghia nu se va încurca niciodată și că va fi protejată eficient de efectele vremii, cum ar fi înghețul și ploaia. Sacii de la mărci precum MARMOT și Climbing Technology vă vor ajuta să depozitați coarda în mod corespunzător. 

Extindere descriere Restrângere descriere