• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Borsete de ciclism

Produse: 16

View as
 1. Camelbak Podium Podium Flow 4 sac de rinichi aur 2526701000
  288,99 RON
  199,99 RON
  620 ml

  1

 2. Camelbak Podium Podium Flow 4 sac de rinichi negru 2526001000
  288,99 RON
  199,99 RON
  620 ml

  1

 3. Acepac Onyx 5 servieta pentru biciclete gri 203227
  366,99 RON
  321,99 RON
  5 l

  1

 4. Acepac Onyx 5 servieta pentru biciclete negru 203203
  366,99 RON
  321,99 RON
  5 l

  1

 5. Evoc Race Belt negru 102508100
  232,99 RON
  177,99 RON
  OS

  1

 6. Geantă de bicicletă Thule Rail Hip Pack, gri, 3204480
  377,99 RON
  Până la minimum 299,99 RON
  2 l 4 l

  2

Rinichi de bicicletă - modele de încredere în magazinul de sport Sportano 

Pasionații de ciclism știu cu siguranță că accesoriile potrivite pentru o plimbare confortabilă pe un monociclu sunt esențiale. Rinichiul de bicicletă este foarte util atunci când doriți să transportați echipamente mici și lucruri esențiale. În plus, aveți întotdeauna la îndemână ceea ce aveți nevoie, deoarece puteți purta rinichiul într-o varietate de moduri, adaptând modelul la nevoile dumneavoastră. Sportano.ro oferă rinichi de ciclism durabili și funcționali de la mărci precum Thule, Acepac, EVOC, FOX și Camelbak. Vă vom dota cu un model cu sau fără rezervor și, de asemenea, cu rinichi de diferite capacități.  

Rinichi pentru biciclete - o soluție fiabilă nu numai pentru ciclism 

Rinichiul de bicicletă este un înlocuitor excelent pentru un rucsac, mult mai confortabil și nu vă încurcă atunci când vă deplasați. În plus, rinichiul poate fi purtat într-o varietate de moduri, în funcție de tăietura pe care o alegeți. Un rinichi de bicicletă poate fi purtat pe șolduri sau pe talie, dar acesta împiedică semnificativ mișcarea în timpul mersului, așa că o soluție mai bună este să purtați modelul pe spate. Acestea se disting prin capacitatea lor redusă, permițându-vă să luați cu dumneavoastră în călătorie doar obiectele de care aveți nevoie.  

Rinichii de bicicletă nu sunt potriviți doar pentru ciclism, ci sunt modele suficient de versatile pentru a putea fi folosite și în timpul altor activități în aer liber sau pentru uzura zilnică. Modelele cu un suport pentru sticle sau un rinichi de ciclism cu rezervor sunt deja produse mai specializate și sunt destinate ciclismului off-road și traseelor de ciclism mai lungi.  

Alegerea rinichiului de bicicletă potrivit - informații de bază 

Atunci când alegeți un rinichi de ciclism, acordați atenție materialului de construcție, care ar trebui să fie de preferință fabricat din materiale tehnice, cum ar fi poliesterul. Acest lucru asigură o durabilitate ridicată și rezistență la deteriorări mecanice. Țesăturile impermeabile reprezintă un plus, deoarece rinichii nu vor absorbi apa atunci când pedalează în condiții nefavorabile. De asemenea, ajustați și capacitatea produsului, unde în magazinul nostru Sportano oferim rinichi de ciclism cu capacități de la 0,5 până la 5 litri. Sistemul de fixare și de reglare a centurii va facilita adaptarea modelului la ciclist, influențând în același timp îmbrăcarea și scoaterea rapidă a produsului. Buzunarele funcționale cu compartimente vă vor permite să așezați în mod optim articolele în locurile potrivite în interiorul rinichilor. 

Un model popular este rinichiul de ciclism cu rezervor, adică un recipient special pentru apă cu posibilitatea de a scoate un tub, astfel încât să puteți bea lichid fără să vă opriți sau să coborâți de pe bicicletă.  

Ce mărci oferă rinichi de calitate pentru ciclism? 

Dacă sunteți în căutarea unui model profesional, rinichiul de ciclism FOX este perfect pentru trasee scurte și lungi - cu o varietate de capacități. Este confecționată din țesătură de poliester 600D ripstop, care se caracterizează prin durabilitate ridicată. Pe de altă parte, rinichiul de ciclism Camelbak este dotat cu un rezervor și elemente reflectorizante și este fabricat din materiale durabile din plasă. Cureaua reglabilă permite o potrivire perfectă. În gama noastră veți găsi și rinichii de ciclism EVOC, Thule și Acepac în diferite capacități, precum și cu rezervor.  

Serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă va ajuta să alegeți modelul potrivit de rinichi de bicicletă, iar dacă modelul pe care îl alegeți nu vă satisface așteptările, îl puteți returna timp de până la 30 de zile. 

Extindere descriere Restrângere descriere