Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Căciuli, cozorocuri și bentițe pentru alergat

Șepci de alergare, vizete și bentițe - căciulile perfecte în magazinul Sportano 

Atunci când vă pregătiți ținuta de alergare, pe lângă îmbrăcăminte și încălțăminte, merită să vă echipați cu un acoperitor de cap adecvat. Nu numai că vă va proteja de condiții nefavorabile, cum ar fi temperaturile scăzute, ploaia, vântul sau zăpada, dar vă va proteja și de efectele nocive ale razelor solare. În sortimentul magazinului de sport Sportano.ro veți găsi șepci de alergare, benzi de alergare și viziere de alergare de înaltă calitate de la producători de renume. Sunteți sigur că veți alege produsul potrivit pentru dumneavoastră, făcând ca fiecare antrenament să fie eficient și confortabil.  

Șepci de alergare, viziere și benzi de cap - ce să alegi? 

Acoperitoarele de cap populare pentru activitățile în aer liber includ o șapcă de alergare, o bentiță de alergare sau o vizieră de alergare. Șepcile de alergare pentru femei sau șepcile de alergare pentru femei sunt opțiuni atât pentru zilele călduroase, cât și pentru cele răcoroase. Acestea protejează în mod eficient împotriva efectelor soarelui, precum și a vântului sau a ploii. Căciulile de iarnă pentru alergare sunt modele realizate din materiale sintetice sau din lână merinos pentru a asigura un confort termic maxim. Pe de altă parte, o vizieră de alergare este un produs care protejează fața și, în principal, ochii, de razele puternice ale soarelui și de rafalele de vânt. O bentiță pentru alergare sau o bandă pentru urechi pentru alergare sunt sugestii dacă sunteți în căutarea unui model care să vă protejeze împotriva senzației de transpirație excesivă pe pielea feței și a scalpului. Banda de păr pentru alergare este modelul perfect pentru femeile pasionate de alergare. Se asigură că părul nu vă încurcă în timpul antrenamentului. Cu toate acestea, șepcile sport pentru alergare sunt cele mai populare, fiind disponibile în mai multe tipuri și variante de culori și dedicate femeilor, bărbaților sau copiilor pentru diferite activități.  

Alegerea șepcii, a vizierei sau a benzii potrivite pentru alergare 

Înainte de a cumpăra șapca, banda de cap sau viziera potrivită pentru alergare, trebuie să acordați atenție materialului de construcție. Modelele de căști alese trebuie să se caracterizeze prin confort termic, eliminarea umezelii către exterior, precum și prin garantarea unei ținute confortabile. Șapca, viziera sau bentița sunt de obicei fabricate din materiale tehnice, adică materiale sintetice precum poliesterul sau elastanul, uneori din lână merinos.  

În plus, merită să acordați atenție cusăturilor, care trebuie să fie plate și bine plasate pentru a nu irita pielea în timpul activității. Mărimea reglabilă este un avantaj suplimentar pentru a asigura o potrivire corectă. Atunci când alegeți, merită să luați în considerare greutatea, deoarece greutatea redusă a produselor afectează confortul de alergare și timpul obținut pe următoarele distanțe.  

Șepci, viziere și brățări pentru alergare - opțiuni pentru vară și iarnă 

În zilele călduroase, șepcile clasice de alergare sau doar o vizieră de alergare vor funcționa mult mai bine. Aceștia ar trebui să vă protejeze capul și ochii de razele nocive ale soarelui. Șapca trebuie să fie confecționată din materiale ușoare sau să aibă ochiuri de plasă și găuri de ventilație pentru o mai bună disipare a umidității și căldurii. O bentiță de alergare care acoperă o parte a frunții sau a capului pentru a colecta excesul de umiditate care ar putea curge pe față va funcționa bine și vara.  

Iarna, căciulile de iarnă pentru alergare sunt mult mai funcționale și sunt destinate în primul rând să protejeze împotriva frigului. Scopul acoperirii capului este de a asigura un confort termic adecvat și, de asemenea, de a proteja împotriva vântului, a zăpezii sau a ploii. Adesea, în timpul anotimpurilor mai reci, se aleg eșarfe sau cagule multifuncționale pentru a acoperi suplimentar nasul, gura și obrajii. Uneori este vorba și de bentițe termice de alergare care sunt confecționate dintr-un material mai gros.

Mărci care oferă pălării, bentițe și viziere de calitate pentru alergare 

Dacă sunteți în căutarea unui model testat, șapca de alergare Under Armour, care este fabricată cu tehnologia Iso-Chill, este alegerea potrivită. Fibrele sale special concepute distribuie căldura, iar materialul absoarbe razele solare. Pe de altă parte, tehnologia ArmourVent™ garantează o respirabilitate ridicată datorită țesăturii sale ușoare, extensibile și cu uscare rapidă. Pentru cei care caută o acoperire eficientă împotriva soarelui, viziera de alergare de la Under Armour va funcționa perfect. Este prevăzut cu un sistem de închidere cu velcro reglabil. În magazinul nostru de sport, vă puteți echipa și cu o brățară de alergare care absoarbe excesul de transpirație și oferă confort în timpul activității.  

Extindere descriere Restrângere descriere