• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Mănuși pentru alergat

Produse: 5

View as

Mănuși de alergare - alege perechea perfectă în magazinul Sportano 

Activitățile în aer liber nu sunt populare doar primăvara și vara, ci și în anotimpurile mai reci. Dacă alergi sau ești la început de drum în acest sport, ținuta potrivită este esențială. La temperaturi mai scăzute, mănușile de alergare sunt ideale pentru a proteja împotriva pierderilor de căldură. În oferta Sportano.ro veți găsi mănuși de alergare de înaltă calitate pentru bărbați și femei de la producători consacrați, precum Viking și Nike, în diferite mărimi și variante de culoare.

De ce să cumpărați mănuși de alergare? 

În timpul anotimpurilor de tranziție și a zilelor mai reci, mulți iubitori de activități în aer liber, inclusiv de alergare, aleg să se antreneze. Atunci când decideți să alergați în condiții nefavorabile, este important să vă asigurați că aveți mai întâi echipamentul potrivit: pantaloni sau jambiere, tricou, hanorac, jachetă, șapcă și mănuși de alergare. Mănușile sunt un articol vestimentar extrem de util toamna și iarna, deoarece activitatea fizică pe vreme rece implică o pierdere rapidă de căldură. Pentru a vă proteja membrele de frig, mănușile vă vor ajuta să vă simțiți confortabil. Este important de știut că mănușile clasice din bumbac sau fleece nu mai sunt potrivite pentru alergare, ci mai degrabă mănuși speciale din material cu uscare rapidă, care oferă un confort termic excelent.  

Materiale pentru mănuși de alergare 

Mănușile de alergare sunt cel mai adesea confecționate din țesături termoactive cu straturi de acoperire pentru a se asigura că pielea nu pierde căldură. Mănușile concepute pentru alergare trebuie să fie cât mai respirabile și, în același timp, trebuie să fie bune la evacuarea umezelii către exterior. De cele mai multe ori, acestea sunt țesături sintetice care oferă confort termic și, în plus, sunt foarte rezistente la deteriorare sau abraziune. În plus față de respirabilitate, protecția împotriva vântului este esențială. Dacă intenționați să alergați în condiții nefavorabile, mănușile ar trebui să aibă un strat DWR, sau o hidroizolație durabilă. Stratul DWR oferă protecție împotriva apei, iar absorbția umezelii la exterior este, de asemenea, redusă semnificativ.  

Alegerea mănușilor de alergare potrivite 

Atunci când alegeți mănușile de alergare, potriviți mărimea potrivită, deoarece acestea nu trebuie să fie prea strânse sau prea largi. Modelele reglabile cu velcro sau cu închizători cu clichet vor funcționa bine. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra, este o idee bună să vă măsurați cu atenție circumferința mâinii și să comparați rezultatele cu tabelul de mărimi furnizat de producători împreună cu produsele. Atunci când se optează pentru un model de alergare, manșeta extinsă oferă confort termic, indiferent de tipul de îmbrăcăminte exterioară folosită.  

Alegeți mănuși de alergare care sunt confecționate din materiale călduroase, dar respirabile, care rezistă la apă. Eliminarea umezelii la exterior vă menține pielea uscată și proaspătă în timpul antrenamentului. Caracteristici suplimentare, cum ar fi panourile reflectorizante, zonele antiderapante sau posibilitatea de a utiliza telefoane și ecrane tactile, sunt alte funcționalități utile ale mănușilor.

Branduri care oferă mănuși de alergare de calitate 

În magazinul de sport Sportano.ro, veți găsi mănuși de alergare de înaltă calitate care vă vor asigura confortul și comoditatea în timpul antrenamentului. Dacă sunteți în căutarea unui model versatil, alegeți mănușile de alergare Nike, unde modelele selectate dispun de tehnologia Dri-FIT. Materialul modern din poliester are proprietăți de uscare rapidă și îți oferă o senzație de uscăciune și confort în timpul antrenamentului. Elementele reflectorizante sunt un avantaj suplimentar al mănușilor, deoarece conferă un aspect modern și contribuie la creșterea siguranței, în special atunci când vă antrenați după lăsarea întunericului.  

Mănușile de alergare de la Viking, pe de altă parte, sunt realizate cu tehnologia Touch Phone System, pe lângă elementele reflectorizante și materialul cu uscare rapidă. Acest lucru vă permite să vă folosiți telefonul sau alt dispozitiv electronic fără a fi nevoie să vă scoateți mănușile. Acest lucru vă permite să utilizați rapid dispozitivul în timpul unui antrenament, să schimbați modul de exerciții sau să porniți muzica.  

Extindere descriere Restrângere descriere