• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Șosete pentru fitness

Șosete de antrenament la Sportano.ro

Șosetele funcționale de antrenament au grijă de confortul mișcării și protejează eficient piciorul împotriva abraziunii, prin urmare calitatea producției lor are un mare impact asupra eficienței antrenamentului. Prin urmare, merită să alegeți șosete de antrenament specializate de la mărci sportive renumite de pe Sportano.ro. 

Cumpărarea de șosete de antrenament: la ce să te uiți?

Șosetele de antrenament ar trebui să susțină încălțămintea sportivă și să ofere stabilitate și absorbție a șocurilor împreună cu aceasta. Dar ce ar trebui să căutați în special atunci când alegeți șosete de antrenament? 

Material

Șosetele de antrenament specializate sunt fabricate dintr-o combinație de bumbac de cea mai bună calitate și materiale sintetice, cum ar fi poliesterul și poliamida, și elastan, care crește semnificativ elasticitatea șosetelor. Datorită acestor fibre, șosetele se adaptează la picior, nu alunecă în timpul mișcărilor viguroase și oferă un confort termic real. În plus, panourile din țesătură de terry plasate în zona călcâielor și a degetelor de la picioare funcționează ca un strat suplimentar de protecție împotriva abraziunilor.  

Tehnologie

Fibrele specializate de poliester Coolmax și Tencel utilizate în șosetele de antrenament sunt responsabile pentru transportul umidității către exterior și pentru îmbunătățirea termoreglementării. Șosetele din lână Merino și cele cu ioni de argint Ag+ conțin în plus proprietăți antibacteriene și neutralizează microbii responsabili de mirosurile neplăcute. 

Tăiat

Șosetele funcționale ar trebui să aibă crampoane fără presiune, panouri și găuri de ventilație pentru confort termic și o structură fără cusur în zona degetelor. Indiferent dacă alegeți modele scurte sau lungi, croiala șosetelor trebuie să vă permită să faceți exerciții fizice într-un confort maxim. 

Garanții suplimentare 

Stratul antiderapant rezistent și durabil din șosete va funcționa perfect cu pantoful și vă va oferi un adevărat sentiment de siguranță și stabilitate atunci când faceți pași. 

Șosete specializate pentru yoga și antrenament de fitness

Șosete de yoga

Șosetele de yoga funcționale on/off de la Joy in me permit o ajustare liberă. Îi puteți suprapune peste călcâie și vă puteți descoperi degetele de la picioare pentru a menține aderența și confortul termic. 

Un alt tip este reprezentat de șosetele de yoga antiderapante de la Gaiam, care vă permit să efectuați practica fără covoraș, oferind în același timp o stabilitate excelentă. Astfel de șosete sunt disponibile în diferite variante: încorporate sau cu un spațiu separat pentru fiecare deget. Acest din urmă model permite plasarea precisă a degetelor de la picioare în timpul executării posturilor. Șosetele de yoga sunt realizate dintr-o combinație de bumbac și elastan, astfel încât oferă confort și flexibilitate.

Șosete pentru antrenament de fitness

Șosetele de fitness profesionale sunt fabricate din materiale de calitate și respirabile, cum ar fi poliamida și elastanul. Acestea se disting prin designul lor - cel mai adesea sunt scurte, de aceea sunt numite în mod obișnuit footies. În plus, acestea sunt echipate cu fire speciale, care previn bășicile și abraziunile. Astfel de șosete de antrenament sunt excelente pentru a stabiliza glezna, partea din față și arcada piciorului. 

Extindere descriere Restrângere descriere