Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Încălțăminte din neopren

Pantofi din neopren: confort ridicat în apă cu Sportano.ro

În categoria de pantofi din neopren din magazinul de sport Sportano.ro am adunat pantofi de apă din neopren de înaltă calitate de la liderii mondiali în echipamente de apă, cum ar fi: JOBE sau Billabong. Alegeți un model adaptat la nevoile dvs. individuale și la nivelul dvs. de competență, pentru a vă bucura pe deplin sau pentru a obține rezultate mai bune pe sau sub apă. 

Pentru windsurfing, pentru scufundări, pentru morse. Tipuri de cizme din neopren

Indiferent dacă sunteți nou în sporturile nautice sau un profesionist experimentat, trebuie să aveți grijă de picioarele dumneavoastră. Pantofii de apă din neopren garantează o izolare termică ridicată, o bună aderență pe suprafețe umede și alunecoase și protejează picioarele de obiecte ascuțite, de animale acvatice (de exemplu, arici de mare) și de contactul direct cu murdăria. Pantofii de apă sunt, de asemenea, ideali pentru morse, protejându-le, printre altele, de frig sau de înțepăturile provocate de rocile ascuțite. 

Cizme de neopren pentru scufundări 

Ar trebui să aibă întărituri (de exemplu, cauciuc) pe degetele de la picioare, pe călcâie și pe gleznă (reduce riscul de frecare și de deplasare a aripioarei) și elemente de fixare pentru aripioare. Cizmele de neopren pentru scufundări trebuie să fie montate corect pe aripioare pentru a asigura o libertate și un confort total de utilizare.   

Cizme de sport nautic din neopren 

Indiferent dacă practicați windsurfing, paddleboarding sau kitesurfing, aveți nevoie de o aderență bună a piciorului pe o placă alunecoasă/umedă, așa că merită să folosiți o protecție suplimentară. În acest caz, pantofii din neopren au o talpă texturată și întărită (de exemplu, vulcanizată) responsabilă pentru aderență și un vârf separat. 

Șosete din neopren

Șosetele din neopren sunt o alternativă ideală la pantofi, pe care o puteți folosi cu succes atât în timpul înotului, cât și în timpul competițiilor de triatlon și a moluștelor. Au o talpă antiderapantă și texturată pentru un mers mai sigur pe suprafețe alunecoase și umede.  

Cum aleg pantofii din neopren pentru sporturi nautice?

Atunci când alegeți pantofii de neopren potriviți, începeți prin a alege mărimea potrivită. Pantofii de apă care sunt prea strâmți vor cauza disconfort atunci când mergeți pe plajă, pe țărmurile stâncoase sau când înotați și vor contribui la apariția unor abraziuni neplăcute. Pe de altă parte, pantofii din neopren prea mari vor aluneca de pe picior și vor lăsa să intre apa, astfel încât nu vor proteja în mod adecvat împotriva frigului.

Asigurați-vă că obțineți neopren de înaltă calitate, care nu este doar durabil, ci și cu uscare rapidă și respirabil. Pantofii din neopren ar trebui să aibă, de asemenea, întărituri din cauciuc la nivelul călcâielor și al degetelor de la picioare, pentru o mai bună protecție împotriva loviturilor (de exemplu, pietre), înțepăturilor și alunecărilor și pentru o durată de viață mai lungă. 

Grosimea botinelor din neopren trebuie aleasă în funcție de sezon și de activitatea în apă. Opțiunea pentru apă rece ar trebui să aibă o grosime de 6,5 sau 7 mm, de exemplu, iar modelele cu grosimea de 2-3 mm sunt suficiente pentru apele calde. Pantofii de apă pot avea fețe scurte sau înalte, pentru ape mai calde, respectiv mai reci. 

Atunci când vă decideți asupra unei cizme de neopren cu fermoar, asigurați-vă că este durabilă și că are un burduf larg. Poți alege un model cu o buclă suplimentară la capătul feței pentru a ușura punerea și scoaterea cizmelor. 

La Sportano.ro, veți găsi cizme de neopren pentru bărbați și femei pentru diverse activități acvatice, astfel încât să puteți obține cele mai bune rezultate de la cizmele dvs. și să vă atingeți obiectivele, indiferent dacă sunteți un scafandru începător, un caiacist pasionat sau un windsurfist profesionist. 

Extindere descriere Restrângere descriere