Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pantaloni ș ipantaloni scurți din neopren

Pantaloni și pantaloni scurți din neopren - o alegere convenabilă și practică în magazinul Sportano.ro

Pantalonii și pantalonii scurți din neopren sunt o piesă de îmbrăcăminte esențială pentru pasionații de sporturi nautice precum înotul, surfingul, scufundările și navigația. Aceste piese de îmbrăcăminte specializate au fost dezvoltate pentru a oferi confort, protecție termică și libertate de mișcare. La Sportano.ro veți găsi pantaloni și pantaloni scurți profesionali din neopren de la mărci renumite precum HUUB, Helly Hansen sau O'Neill.

Caracteristici ale izolației termice în îmbrăcămintea din neopren

Neoprenul este un material care izolează perfect căldura, ceea ce face ca pantalonii și pantalonii scurți din neopren să fie ideali pentru persoanele care doresc să se bucure de confort termic în timp ce practică sporturi nautice. Structura celulară a neoprenului permite reținerea unui strat de apă între material și piele, care este încălzit de căldura corpului, minimizând pierderile de căldură. Datorită acestui fapt, utilizatorii se pot bucura de un timp mai lung petrecut în apă fără a experimenta disconfortul asociat cu frigul.

Aplicații ale pantalonilor și pantalonilor scurți din neopren în sporturile nautice

Pantalonii și pantalonii scurți din neopren sunt utilizați pe scară largă în diverse sporturi nautice, cum ar fi:

  • Înot în apă deschisă: pentru înotătorii pe distanțe lungi sau în condiții de frig, pantalonii și pantalonii scurți din neopren oferă protecție termică esențială.
  • Surfing, windsurfing și kitesurfing: sportivii care practică aceste discipline folosesc pantaloni și pantaloni scurți din neopren pentru a se proteja de frig, vânt și frecări de pe placă.
  • Scufundări și navigație: În aceste discipline, pantalonii și pantalonii scurți din neopren sunt folosiți ca protecție termică suplimentară și ca o barieră împotriva vântului.

Alegerea grosimii potrivite a neoprenului

Grosimea materialului din neopren este un factor important atunci când alegeți pantaloni și pantaloni scurți din neopren. Această grosime variază de obicei de la 1 la 5 mm. Cu cât neoprenul este mai gros, cu atât izolația termică este mai bună. Pentru persoanele care petrec perioade mai lungi in apa rece, este recomandat sa aleaga o tesatura mai groasa (3-5 mm), in timp ce in conditii mai calde este suficient un neopren mai subtire (1-3 mm).

Elasticitatea materialului, confortul la purtare și uscare rapidă și soluții practice

Pantalonii și pantalonii scurți din neopren se caracterizează printr-o elasticitate ridicată, ceea ce permite o potrivire perfectă pe corp, asigurând în același timp libertatea de mișcare. Neoprenul, datorită flexibilității sale, face ca pantalonii și pantalonii scurti să fie confortabil de purtat în timpul diferitelor activități acvatice. În plus, îmbrăcămintea din neopren este concepută pentru a reduce frecarea dintre piele și material, ceea ce reduce la minimum riscul de frecare și iritare. Pentru îmbrăcămintea sport, este important ca materialul să se usuce rapid. Neoprenul este un material care permite uscarea rapidă, ceea ce înseamnă că pantalonii și pantalonii scurți din neopren sunt practici și ușor de păstrat curați. Îmbrăcămintea cu uscare rapidă este extrem de importantă pentru confortul utilizatorilor care se schimbă adesea după efort.

Extindere descriere Restrângere descriere