Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Ghetrele turistice

Ghetrele turistice - o alegere practică la Sportano.ro

Cizmele umplute sunt un articol popular de îmbrăcăminte de exterior folosit pentru a proteja împotriva umezelii, a frigului și a murdăriei în timpul drumețiilor pe teren dificil. Ele sunt folosite în principal de drumeți, alpiniști și pasionați de sporturi de iarnă. Ne aprovizionăm cu stufărișuri de la mărci renumite precum Viking, Salewa, Rab, Tatonka, Salomon și Sea to Summit.

Protecția împotriva zăpezii și a ploii - o funcție cheie a pantofilor stiletto

Stuptuturile sunt foarte funcționale și oferă o protecție eficientă împotriva zăpezii, a ploii și a murdăriei. Designul lor permite o potrivire strânsă pe picior și împiedică apa și zăpada să pătrundă în cizmă. Acest lucru menține picioarele uscate și calde, sporind confortul în condiții meteorologice dificile.

Confort la purtare și design ergonomic - caracteristici cheie pentru utilizator

Cizmele de umplutură ar trebui să aibă un nivel ridicat de confort la purtare, ceea ce este deosebit de important pentru drumețiile lungi. Forma ergonomică și adaptarea la picior asigură confortul în timpul utilizării. O potrivire adecvată la picior împiedică alunecarea stufului și reduce la minimum riscul de iritații și abraziuni.

Durabilitatea și rezistența la abraziune - aspecte importante ale durabilității pantofilor stiletto

Cizmele de umplutură ar trebui să fie fabricate din materiale durabile pentru a asigura o durată de viață lungă a produsului. Durabilitatea și rezistența la abraziune sunt caracteristici cheie care determină calitatea stufului. Materialele stuputului ar trebui să fie ușor de întreținut pentru a menține calitatea de lungă durată a produsului.

Materiale impermeabile și respirabile - o proprietate importantă în produsele pentru exterior

Impermeabilitatea și respirabilitatea materialelor sunt proprietăți importante care afectează confortul pantofilor stiletto. Materialele ar trebui să elimine umezeala și să asigure respirabilitate, ceea ce reduce la minimum riscul de transpirație a picioarelor și de apariție a mirosurilor neplăcute. Pe de altă parte, impermeabilitatea permite ca stupul să fie folosit în orice condiții meteorologice.

Curele reglabile și șnururi elastice - o potrivire personalizată

Curelele reglabile și benzile elastice permit adaptarea pantofilor la fiecare utilizator în parte. Acest lucru face posibilă adaptarea stuputului la lățimea și forma piciorului, sporind confortul. Șoldurile elastice permit stuputului să se potrivească și mai bine la picior și împiedică deplasarea cizmelor pe teren dificil.

Fermoar cu fermoar sau Velcro - confortabil și rapid de scos și pus pe tine

Închiderea cu fermoar sau cu Velcro a cizmelor este o soluție foarte convenabilă care vă permite să vă scoateți și să vă puneți cizmele rapid și ușor. Fixarea cu fermoar sau Velcro este deosebit de utilă în timpul pauzelor din drumeție, când doriți să vă scoateți rapid ghetele și să vă odihniți.

Greutate și mobilitate - caracteristici cheie pentru drumeții și alpiniști

Greutatea și mobilitatea sunt caracteristici cheie care sunt importante pentru drumeții și alpiniști. Cizmele de umplutură trebuie să fie ușoare și ușor de transportat, astfel încât să nu vă încurce în timpul drumețiilor. Mobilitatea este, de asemenea, o caracteristică importantă pentru a vă deplasa liber pe teren dificil.

Protecție împotriva insectelor și a mărăcinilor - protecție neprețuită atunci când faceți drumeții pe teren dificil

Datorită designului lor, stupoarele asigură o protecție eficientă împotriva insectelor și a mărăcinilor. Construcția înaltă a stuputului protejează picioarele de mușcăturile de insecte și de abraziunile cauzate de vegetație. Aceasta este o protecție neprețuită atunci când faceți drumeții pe teren dificil.

Extindere descriere Restrângere descriere