Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Învățarea înotului

Învățați să înotați - alegeți echipamente și accesorii sigure în magazinul Sportano 

Înotul este o activitate excelentă care îmbunătățește condiția fizică, modelează silueta și influențează buna funcționare a sistemelor respirator și circulator. Dacă abia începi să înoți și vrei să înveți cum să te miști în apă, este o idee bună să te echipezi cu echipamente și accesorii sigure care te vor ajuta în timpul înotului. Acestea pot include plăci de învățare a înotului, manșoane de înot și produse pentru copii, cum ar fi scutece sau tăieței de înot. În magazinul nostru de sport Sportano.ro veți găsi echipamente de înaltă calitate pentru a învăța să înoți de la mărci renumite precum AQUA-SPEED, Nike, Splash About, Speedo, arena, Schildkröt sau Sevylor

Lecții de înot pentru copii și adulți - sfaturi și informații de bază 

Dacă sunteți la început cu înotul, este o idee bună să primiți ajutor de la un instructor calificat la o piscină unde există și un salvamar. Acest lucru vă va face să vă simțiți în siguranță și să vă depășiți rapid frica de apă. În plus, învățând să înotați sub îndrumarea unui profesionist, vă veți asigura că veți dobândi imediat tehnica corectă și veți învăța stilurile de înot de bază. În plus, instructorul vă va arăta cum să vă controlați respirația, care este extrem de importantă și afectează siguranța în apă. Cu toate acestea, unele persoane aleg să învețe să înoate singure, dar este recomandat să facă acest lucru sub îndrumarea unui salvamar. În primul rând, trebuie să vă controlați respirația, care trebuie apoi să fie coordonată cu brațele și picioarele. La începutul aventurii tale de înot, vei alege de obicei stilul "broască", care este un stil clasic de înot care îți permite să dezvolți o bună coordonare a mâinilor și a picioarelor.  

Când vine vorba de învățarea copiilor să înoate, merită cu siguranță să apelați la ajutorul unui instructor profesionist, mai ales dacă doriți să îl obișnuiți pe cel mic cu apa. În acest fel, puteți fi siguri că în timpul lecțiilor de înot copilul dumneavoastră va fi supravegheat de o persoană care va corecta greșelile în orice moment sau care vă va sprijini în următorii pași în apă. Acesta va reacționa rapid în caz de urgență și, odată ce copilul s-a obișnuit cu apa, se va ocupa de executarea corectă a mișcărilor și a tehnicii de înot.  

Scutece, tăieței, plăci sau manșoane de înot - cu ce echipament de înot merită să vă echipați? 

Chiar și copiii mici de vârstă mică pot începe să învețe să înoate, ceea ce le sprijină dezvoltarea fizică. Prin urmare, este important să se asigure siguranța și confortul atunci când se alege echipamentul potrivit. Mănușile de înot pentru copii, disponibile în mai multe dimensiuni, se vor dovedi utile. Acestea sunt potrivite pentru copiii mici și mai mari, deoarece ajută la menținerea capului și a gâtului deasupra suprafeței apei. De asemenea, vă puteți dota cu mănuși de înot 0 2 ani, modele pentru copii mici care vă vor oferi sprijin în apă. Pe de altă parte, scutecele de înot vor fi utile pentru bebelușii care se află în piscină, deoarece țin apa afară în mod etanș. Există, de asemenea, un scutec de înot din neopren, care este fabricat dintr-un material puțin mai gros, dar care protejează împotriva răcelii. O centură de flotabilitate va funcționa bine și pentru copii, deoarece îi menține la suprafață în apă și nu le limitează mișcările. 

Pentru cei care doresc să își îmbunătățească tehnica de înot, se vor dovedi potrivite planșele de înot sau opturile. Primul model are, de obicei, o formă eliptică sau semicirculară. Vă permite să rămâneți pe linia de plutire și vă întărește munca picioarelor și a brațelor. Pe de altă parte, opturile, după cum sugerează și numele, în formă de opt, sunt de obicei folosite pentru brațe sau plasate între picioare. De asemenea, este o idee bună să vă echipați cu un fidea de înot, adică o spumă în formă de cilindru, care garantează flotabilitatea datorită materialelor adecvate.  

Cum alegi echipamentul testat și testat pentru lecțiile de înot, ce mărci să alegi? 

Dacă doriți să vă îmbunătățiți tehnica de înot, o placă de înot sau un opt este un echipament indispensabil pentru a vă face să vă simțiți încrezători în apă și pentru a vă întări mușchii. Pentru copii, modelele mai mici sau o centură de plutire pentru copii vor funcționa bine. Mai presus de toate, alegeți o placă de înot mai mare dacă sunteți începător. Pentru înotătorii mai experimentați, se recomandă modele mai mici pentru a facilita coordonarea și a îmbunătăți stilul de înot. La Sportano veți găsi plăci de înot de înaltă calitate de la Speedo, ARENA, Schildkröt, Nike sau AQUA-SPEED. Pe de altă parte, pentru cei mici, mânecile de înot pentru copii de la Splash About, AQUA-SPEED, ARENA sau Speedo vor fi foarte bune. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și variante grafice. Printre accesorii, vă puteți dota cu macaroane pentru a învăța să înotați, precum și cu scutece de înot. Mai presus de toate, alegeți produsele în funcție de mărime, astfel încât să nu preseze, dar nici să nu alunece atunci când înotați. Materialul ar trebui să fie elastic și în același timp moale, astfel încât să nu irite pielea celor mai tineri pasionați de înot. La noi puteți găsi, de asemenea, costume de baie și veste de înot pentru copii de la Splash About sau Sevylor, astfel încât micuțul dumneavoastră să se poată deplasa în deplină siguranță în apă. 

Extindere descriere Restrângere descriere