Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

TYR

TYR este un brand sportiv american respectat, care a oferit în mod continuu îmbrăcăminte profesională pentru înot și triatlon încă de la înființarea sa în 1985 în Huntington Beach, California. Fondată de Joseph DiLorenzo și Steve Furniss, TYR poartă numele zeului nordic Týr, care simbolizează curajul și determinarea.

Aceste calități sunt vizibile în mod clar în produsele TYR, care sunt concepute pentru sportivii de orice nivel. Îmbrăcămintea și accesoriile TYR sunt cunoscute pentru calitatea lor de înaltă calitate, tehnologia de ultimă oră și designul atractiv, ceea ce atrage atât înotătorii și triatloniștii profesioniști, cât și amatorii acestor sporturi. Compania produce, de asemenea, îmbrăcăminte atletică specializată, extinzându-și gama la diverse sporturi.

TYR este, de asemenea, angajat în dezvoltarea sporturilor din întreaga lume. Marca sponsorizează o serie de sportivi profesioniști, cunoscuți sub numele de Team TYR, precum și echipele naționale de înot din SUA și Singapore, consolidându-și astfel angajamentul față de dezvoltarea și promovarea sporturilor acvatice.

Recunoașterea mărcii TYR în cultura pop a venit în anii 1990, când logo-ul acesteia a început să apară pe costumele de baie ale salvamarilor femei din serialul Sunshine Patrol, din sezonul 8-11.

Fiecare produs cu logo-ul TYR este mai mult decât un simplu echipament sportiv - este un simbol al pasiunii, al determinării și al muncii asidue necesare pentru a reuși. Indiferent de nivelul dumneavoastră, TYR vă oferă un produs care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele sportive.

Extindere descriere Restrângere descriere