Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Genți, huse de windsurfing

Genti si huse pentru windsurfing - alege modelul perfect in magazinul Sportano.ro

Windsurfingul este un sport care necesită echipament specializat. Placa de windsurf, pânzele, brațul, catargul și trapezul trebuie transportate în condiții de siguranță pentru a evita deteriorarea și pentru a asigura un confort maxim de transport. De aceea este atât de important să vă echipați cu genți și huse potrivite pentru windsurfing. În magazinul nostru de sport Sportano.ro veți găsi modele de înaltă calitate de la mărci renumite precum GA Sails, Dakine, NeilPryde, ION sau Unifiber.

Tipuri de genți și huse pentru windsurfing - care merită cunoscute?

Există diferite tipuri de genți și huse pentru windsurfing disponibile pe piață. Deosebim, printre altele, genți de bord, huse de vele, huse de braț, huse de catarg și genți pentru accesorii pentru windsurfing. Merită să le cunoașteți caracteristicile și aplicațiile pentru a le alege pe cele potrivite nevoilor dumneavoastră.

Alegerea genții sau husei potrivite pentru windsurfing - la ce să acordați atenție?

Atunci când alegeți geanta sau husa potrivită pentru windsurfing, trebuie să țineți cont de câteva aspecte cheie care vor permite transportul în siguranță al echipamentului și îi vor oferi protecție adecvată împotriva deteriorărilor mecanice și a condițiilor meteorologice. În primul rând, trebuie să luați în considerare dimensiunile echipamentului care va fi transportat. În funcție de dimensiunea plăcii, a velelor, a brațului, a catargului sau a trapezului, ar trebui să alegeți geanta sau husa potrivită. De asemenea, este important ca geanta sau husa să aibă buzunare suplimentare pentru accesorii, cum ar fi curele, cârlige sau cleme.

Un alt punct la care trebuie să acordați atenție este folosirea unei genți sau huse. Dacă intenționați să transportați echipamentul cu mașina, merită să alegeți o geantă sau o husă din materiale rezistente, precum nailon sau poliester. Totuși, dacă vom transporta echipamente la aeroport, merită să alegeți o geantă sau husă din materiale mai rezistente, precum neoprenul.

Există diferite tipuri de genți și huse pentru windsurfing disponibile pe piață. Putem distinge genți destinate transportului plăcilor, huse pentru asigurarea pânzei, huse destinate protejării brațelor și catargelor și genți pentru accesoriile utilizate în timpul windsurfing-ului. Atunci când alegeți tipul potrivit de geantă sau husă, luați în considerare nevoile și aplicația dvs.

Pe lângă dimensiuni, aplicare și tip, merită să acordați atenție confortului utilizării genții sau husei. O geantă sau o husă bine concepută ar trebui să aibă mânere confortabile, curele și ajustări de lungime pentru a vă facilita transportul echipamentului. De asemenea, merită să alegeți o geantă sau husă cu o greutate adecvată pentru a evita greutatea excesivă în timpul transportului.

Îngrijirea și întreținerea genților și huselor pentru windsurfing - cum să îngrijești echipamentul?

Pentru a asigura o durată lungă de viață a genților și genților pentru windsurf, îngrijirea și întreținerea regulată sunt esențiale. După fiecare utilizare, merită să curățați punga sau husa și să o uscați într-un loc cald și uscat. În cazul murdăriei sau petelor, merită să folosiți agenți de curățare specializați disponibili în magazinele de windsurfing.

Extindere descriere Restrângere descriere