Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Alte accesorii pentru ciclism

Accesorii pentru bicicletă - alege corect în magazinul de sport Sportano

Accesoriile pentru biciclete sunt o modalitate de a crește confortul și siguranța călătoriei. Sportano.ro oferă o gamă de accesorii de la mărci precum Blackburn, Kellys și Topeak. Printre acestea veți găsi suporturi pentru biciclete, deosebit de utile în zilele călduroase, coșuri pentru sticle sau suporturi pentru smartphone-uri pentru navigație. Sportano este, de asemenea, un loc în care veți avea grijă de siguranță și fiabilitate, alegând accesorii de calitate superioară, cum ar fi chei, oglinzi și clopote de bicicletă

Oglinzi de bicicletă, coșuri, clopote - cu ce accesorii de bicicletă merită să vă echipați?

Accesoriile pentru bicicletă pot fi împărțite în trei categorii. Primele sunt elemente care sporesc siguranța bicicliștilor. Cel de-al doilea grup sunt accesorii care permit repararea bicicletei. Al treilea tip de accesorii pentru biciclete sunt articolele care îmbunătățesc confortul biciclistului

O modalitate de a spori siguranța este oglinda pentru biciclete. Deși nu este o piesă de echipament obligatorie pe o bicicletă, un set de oglinzi îmbunătățește semnificativ vizibilitatea celorlalți participanți la trafic, în special atunci când virezi sau depășești. Pe străzile înguste, o oglindă de bicicletă pliabilă se va dovedi utilă. 

Siguranța, atât a dumneavoastră, cât și a celorlalți, va fi îmbunătățită de un clopot de bicicletă. Atunci când se circulă cu bicicleta cu viteză mare, acesta poate avertiza persoanele de pe șosea că se apropie un biciclist. De asemenea, merită să ne amintim despre cei mai tineri. Accesoriile pentru biciclete pentru copii, cum ar fi ghidonul pentru copii și mânerele pentru ghidon, vor îmbunătăți siguranța copilului, asigurând în același timp o învățare eficientă a mersului pe bicicletă. 

De asemenea, este o idee bună să vă echipați cu chei de bicicletă. O cheie dinamometrică este utilă pentru reglarea cadrului, a tijelor de șa sau a jantelor. De asemenea, puteți adăuga un instrument de îndepărtare a pinionului la trusa de reparații pentru biciclete. O cheie de casetă va fi utilă în acest scop. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de o cheie pentru raze de bicicletă pentru a regla spițele

De asemenea, o roată se poate desprinde în timpul unei plimbări. Dacă se întâmplă acest lucru, aveți la îndemână o cheie pentru butuci de bicicletă și unsoare. O cheie pentru pedalier și pedalier de bicicletă va facilita schimbarea pedalierului și demontarea pedalelor. Este o idee bună să păstrați uneltele necesare într-un singur loc. Adesea, puteți cumpăra un set de chei pentru biciclete într-o cutie ca și cele pentru alte unelte. 

De asemenea, merită să vă echipați bicicleta cu accesorii care să vă facă călătoria mai confortabilă, cum ar fi un coș sau un suport. Acest lucru vă permite să transportați nu numai cumpărături, ci și unelte pentru reparații. Veți avea nevoie de accesorii pentru suportul de biciclete, cum ar fi cleme, șuruburi și piulițe. Un alt accesoriu util este o husă pentru șaua bicicletei, pe care o veți aprecia după prima ploaie

Bicicleta poate fi, de asemenea, îmbogățită cu un suport pentru ceva de băut. Coșurile moderne pentru bidon nu sunt doar construcții tradiționale din oțel, ci și accesorii de bicicletă extrem de ușoare, realizate din carbon. Un alt tip de suport util este suportul pentru smartphone, care face posibilă călătoria cu navigație. 

Coșuri pentru biciclete, seturi de chei - la ce să te uiți când cumperi accesorii pentru biciclete?

Accesoriile pentru bicicletă, în afară de unelte, trebuie să fie atât durabile, cât și ușoare. Accesoriile, cum ar fi suportul pentru bagaje sau coșul pentru bidon, nu trebuie să supraîncărce bicicleta. Creșterea greutății îi reduce manevrabilitatea și viteza. O alegere bună sunt accesoriile realizate din carbon, care sunt ușoare, dar și rezistente la condițiile externe și la alte circumstanțe. 

Cheile pentru biciclete trebuie să poată rezista mai ales la sarcini grele. Un șurub care a fost fixat strâns necesită multă forță pentru a-l slăbi. Prin urmare, merită să vă echipați cu unelte din oțel călit. În combinație cu aluminiul mai ușor, acestea vor conferi cheițelor duritatea potrivită fără a fi prea grele. 

Extindere descriere Restrângere descriere