Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Truse turistice de prim ajutor

Truse de prim ajutor pentru drumeții - păstrați-vă în siguranță pe traseu cu magazinul Sportano 

O trusă de prim ajutor bine echipată este un echipament esențial atunci când faceți drumeții sau drumeții în munți. Mai presus de toate, vă va salva în cazul unor răni neașteptate pe traseu, cum ar fi abraziuni, tăieturi sau mușcături de insecte. Fiecare drumeț sau pasionat de drumeții ar trebui să aibă la el o trusă de prim ajutor bună pentru drumeții, al cărei echipament să fie adaptat la tipul de activitate și să nu fie complicat de utilizat. În magazinul de sport Sportano.ro veți găsi truse de prim ajutor de înaltă calitate de la producători de renume precum Deuter, Tatonka sau Ortovox.

De ce ar trebui să cumpărați o trusă de prim ajutor pentru călătorii 

În timpul drumețiilor pe trasee montane, pot apărea tot felul de leziuni și răni neașteptate care vor necesita un pansament. O trusă de prim ajutor pentru drumeții va fi utilă în cazul abraziunilor, tăieturilor, mușcăturilor, rănilor superficiale sau bășicilor. Aceste tipuri de situații vă îngreunează semnificativ drumețiile și vă afectează confortul în timpul călătoriei. Prin urmare, o trusă de prim ajutor vă va permite să pansați rapid rănile sau abraziunile. În plus, este o idee bună să luați cu dumneavoastră analgezice și remedii împotriva umflăturilor pentru a fi pregătiți pentru orice eventualitate. Este posibil să vă aflați pe cont propriu atunci când călătoriți în mediul rural, așa că o trusă de prim ajutor este esențială dacă trebuie să acționați rapid în caz de rănire.

Ce ar trebui să conțină o trusă de prim ajutor de călătorie? 

Dacă vă întrebați ce ar trebui să conțină o trusă de prim ajutor pentru călătorii, merită să vă aprovizionați cu următoarele produse: 

  • mănuși de unică folosință - protejează împotriva infecțiilor și oferă siguranță salvatorului;
  • dezinfectanți - aceștia permit dezinfectarea rapidă a unei răni sau a unei escoriații și sunt disponibili sub formă de lichide, geluri sau chiar șervețele;
  • plasturi pentru pansamente - pe piață există plasturi pentru pansamente, plasturi pentru abraziune și plasturi cu rulou pentru diferite tipuri de răni;
  • Bandaje elastice - concepute pentru fixarea pansamentelor și stabilizarea membrelor;
  • comprese și bandaje - protejează rănile mai mari;
  • accesorii - foarfece, ace de siguranță sau pensete pentru utilizare pe traseu;
  • Folie NRC - împiedică răcirea și supraîncălzirea organismului;
  • Eșarfă triunghiulară - permite stabilizarea membrului rănit. 

În plus, o trusă de prim ajutor pentru turiști poate conține medicamente, cum ar fi analgezicele, pentru vânătăi, arsuri, mușcături sau afecțiuni ale stomacului.  

Alegerea trusei de prim ajutor de călătorie potrivite 

Atunci când alegeți o trusă de prim ajutor de călătorie, acordați atenție dimensiunii și conținutului trusei pe care o alegeți, unde veți găsi atât truse de prim ajutor ușoare, cu echipament foarte simplu, cât și produse mai avansate. Mai presus de toate, gândiți-vă în ce situații ați putea avea nevoie de trusa de prim ajutor, precum și unde și cu cine călătoriți. Acest lucru vă va ajuta să determinați capacitatea și numărul de articole esențiale pe care trebuie să le luați cu dumneavoastră. De asemenea, este important să știți pentru cât timp veți călători. Atunci când alegeți o trusă de prim ajutor, merită să luați în considerare accesul la un medic sau la un centru medical și dacă veți avea nevoie de medicamente sau provizii suplimentare în timpul călătoriei.  

Greutatea și dimensiunea vor fi informații utile atunci când sunteți limitat de bagaj sau de capacitatea acestuia în timpul drumețiilor și călătoriilor. Cel mai important, trusa de prim ajutor trebuie să aibă un fermoar etanș și o închidere cu velcro pentru a păstra totul în siguranță.  

Mărci care oferă truse de prim ajutor 

În sortimentul magazinului de sport Sportano.ro veți găsi truse de prim ajutor atât cu echipament de bază, cât și cu echipament avansat. Vă vom echipa cu truse de prim ajutor de la producători precum Deuter, Tatonka sau Ortovox. Merită cu siguranță să vă luați o trusă de prim ajutor pe traseu, care poate fi utilă în orice situație neașteptată.  

Extindere descriere Restrângere descriere