• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Trambuline de fitness

Nu găsim produse care să se potrivească cu oferta pe care ați selectat-o.

Trambuline de fitness în oferta magazinului Sportano: sari pentru o formă mai bună!

Un antrenament valoros la domiciliu nu numai că va îmbunătăți aspectul siluetei, dar va reduce și stresul și vă va reîncărca cu energie pozitivă. În categoria de trambuline de fitness de la Sportano puteți alege între modele durabile, certificate, cu sau fără balustrade/prinderi, cu capacități de încărcare și dimensiuni diferite, astfel încât să puteți adapta echipamentul la obiectivele dvs. și să efectuați un antrenament sigur și eficient în timp ce vă distrați.  

Antrenament de fitness pe trambulină. Cele mai importante principii 

Săriturile pe o trambulină de fitness pe muzică ritmată reprezintă un antrenament cardio excelent care va avea un efect extraordinar asupra întregului corp. Cu un efort regulat, veți obține o condiție și o rezistență mai bune. În timpul unei ore de exerciții fizice, se angajează mulți mușchi (inclusiv mușchii profunzi, cum ar fi mușchii planșeului pelvian), ceea ce se traduce printr-o ardere mare de calorii - chiar 800-1000 kcal (în funcție de intensitatea efortului și de parametrii individuali: greutate, înălțime, vârstă, sex). Încordarea și relaxarea alternativă a mușchilor și necesitatea de a menține echilibrul reprezintă o modalitate ideală de a îmbunătăți coordonarea motorie și mobilitatea. La beneficiile săriturilor regulate pe o trambulină de fitness se adaugă întărirea picioarelor, a abdomenului și a feselor, întărirea oaselor (previne osteoporoza) și creșterea capacității pulmonare.  

Luați în considerare cumpărarea unei trambuline dacă vă place antrenamentul de rezistență sau dacă aveți acasă copii/adolescenți cărora le place să își petreacă timpul liber în mod activ. Trambulinele de fitness sunt modalitatea perfectă de a vă obișnui copilul/adolescentul să facă exerciții fizice regulate. 

Trambulină pentru casă. Pe care să o alegeți?

Atunci când alegeți o trambulină de fitness pentru casa dvs., pariați pe echipamente certificate (EN-13219, EN-913 și EN-71), durabile și stabile ale unor mărci renumite, cum ar fi inSPORTline. Acordați atenție materialului covorului - un covor din plasă PP (polipropilenă) durabilă, rezistentă la radiațiile UV (vă puteți antrena în aer liber), montajul (cu un cablu de cauciuc sau arcuri), cadrul (cel mai bun este oțelul galvanizat cu pereți groși), mânerul (dacă este reglabil, atașat permanent sau detașabil) și capacele de cauciuc pentru picioare (pentru a împiedica trambulina să se miște și să zgârie podeaua). Un parametru important este capacitatea de încărcare a echipamentului, adică greutatea corporală maximă admisă a utilizatorului (sunt disponibile trambuline de până la 100 kg, 120 kg sau 150 kg). 

Trambulină de fitness cu mâner/bară

Este un model ideal dacă abia începeți să vă antrenați pe o trambulină (vă va ajuta să vă păstrați echilibrul) sau dacă sunteți deja la un nivel avansat și doriți să vă diversificați exercițiile. Ghidonul poate fi fixat permanent pe trambulină (necesită mai mult spațiu de depozitare) sau detașabil (ușor de pliat și depozitat). Cel mai bine este să alegeți o balustradă reglabilă în mai multe poziții, astfel încât să puteți adapta mai bine înălțimea acesteia la înălțimea dumneavoastră, și cu un material antiderapant (stabilitate mai bună). 

Trambulină de fitness fără mâner

O trambulină de fitness fără mâner necesită o bună coordonare motorie, de aceea este mai potrivită pentru persoanele care au exersat deja saltul de fitness. Avantajul acestui model este compactitatea sa - datorită opțiunii de pliere, se potrivește cu succes sub un pat sau în spatele unui dulap, fără a ocupa spațiu. În plus, trambulina de fitness fără ghidon este ușor de transportat. 

Extindere descriere Restrângere descriere