Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pelerine de ploaie

Pelerinele de ploaie - un articol indispensabil în timpul drumețiilor

Pelerinele de ploaie sunt un articol vestimentar esențial pentru cei care planifică activități în aer liber în condiții de ploaie sau de vreme schimbătoare. Datorită proprietăților lor, aceste pelerine oferă protecție împotriva ploii și a vântului, garantând în același timp confort și comoditate. În plus, ele sunt cel mai adesea ușoare și compacte. Explorați gama din magazinul nostru și alegeți cea mai bună pelerină de ploaie pentru dumneavoastră de la mărci profesionale precum CMP, Ferrino sau Tatonka.

Impermeabil și rezistent la vânt: caracteristici cheie ale pelerinei de ploaie

Scopul principal al unei pelerine de ploaie este de a proteja împotriva ploii, astfel încât impermeabilitatea este un parametru cheie pentru a evalua acest tip de produs. Materialele impermeabile, cum ar fi PVC, poliesterul acoperit cu PU sau nailon, vor funcționa bine în caz de precipitații abundente. Rezistența la vânt este o altă caracteristică importantă care protejează împotriva frigului și a rafalelor de vânt, asigurând confortul termic.

Material respirabil și ventilație: confortabil de purtat într-o varietate de condiții

Pelerinele de ploaie trebuie să fie confecționate din materiale respirabile care permit umezelii să iasă în exterior. Factorul de respirabilitate afectează confortul purtătorului, în special în timpul exercițiilor fizice intense. Elementele suplimentare de ventilație, cum ar fi găurile sau plasa, pot crește confortul pelerinei de ploaie.

Designul ușor și ușurința de depozitare: confort pentru drumeții și călătorii

Pelerinele de ploaie ar trebui să aibă un design ușor, ceea ce le face ușor de transportat și de depozitat. Pelerina de ploaie ideală va încăpea într-o husă mică sau într-un rucsac, fără să ocupe mult spațiu. Ușurința pelerinei se traduce, de asemenea, în confort la purtare, mai ales în timpul drumețiilor lungi sau al altor activități în aer liber.

Elemente reflectorizante și disponibilitatea culorilor: siguranță și estetică

Elementele reflectorizante de pe pelerinele de ploaie sporesc vizibilitatea și siguranța utilizatorului, în special în condiții de iluminare dificile, cum ar fi ploaia, ceața sau amurgul. Varietatea de culori ale pelerinelor de ploaie permite personalizarea pentru a se potrivi preferințelor estetice individuale, precum și nevoilor vizuale pentru grupuri sau organizații. Alegerea unor culori strălucitoare poate îmbunătăți, de asemenea, vizibilitatea și siguranța în timpul drumețiilor sau al mersului pe jos pe drum.

Glugă reglabilă și perimetru reglabil: protecție și personalizare

Gluga unei pelerine de ploaie joacă un rol esențial în protejarea capului de ploaie și vânt. Gluga poate fi ajustată în funcție de mărimea capului și de nevoile purtătorului, de exemplu, în legătură cu purtarea ochelarilor sau a unei pălării. Reglarea circumferinței pelerinei permite o mai bună potrivire, ceea ce se traduce printr-un confort mai mare la purtare și o protecție mai eficientă împotriva ploii.

Ușurința de întreținere: îngrijirea și întreținerea pelerinei

Impermeabilele ar trebui să fie ușor de întreținut, ceea ce contribuie la utilizarea lor pe termen lung. Materialele impermeabile permit, de obicei, curățarea ușoară a suprafețelor și se usucă rapid. Respectarea recomandărilor producătorului pentru spălarea și întreținerea pelerinei de ploaie va contribui la menținerea proprietăților sale impermeabile și respirabile pentru o perioadă mai lungă de timp.

Dimensiune universală: accesibilă unei game largi de utilizatori

Hăinuțele de ploaie sunt adesea disponibile în mărimi universale, ceea ce facilitează cumpărarea și adaptarea la diferite siluete. Pentru unele modele sunt disponibile și mărimi pentru copii. Dimensiunea universală a pelerinei înseamnă că aceasta poate fi folosită de o varietate de persoane și își poate schimba utilizarea în funcție de nevoile utilizatorului.

Extindere descriere Restrângere descriere