• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Sutiene pentru fitness

Sutien sport - modele profesionale de sutiene sport pe Sportano.ro 

Un sutien sport trebuie să susțină eficient bustul. Calitatea execuției sale afectează confortul exercițiilor, prin urmare, ar trebui să acordați atenție materialului de execuție, tehnologiilor utilizate și altor avantaje suplimentare care îi cresc valoarea. Cea mai înaltă calitate a sutienelor de antrenament este asigurată de Nike, Moonholi, GymGlamour, Joy in me și alte mărci sportive profesionale, ale căror produse le veți găsi în magazinul online Sportano.ro.  

Căptușite, de susținere sau fixate în față - tipuri de sutiene de sport 

Un sutien sport bun vă menține sânii sub control și limitează semnificativ mișcarea, așa că merită să investiți într-unul de la început pentru a vă asigura un antrenament cu adevărat confortabil.  

Sutien sport căptușit

Acest sutien sport căptușit cu arcuri este potrivit pentru femeile cu bustul mare. Acesta vă va ține sânii sub control și îi va împiedica să se deplaseze chiar și în timpul exercițiilor dinamice. 

Sutien sport push-up

Sutienele de antrenament push-up ridică sânii și îi măresc optic, fiind în același timp incredibil de confortabile. Acestea sunt ideale mai ales pentru femeile cu sânii mici. Sutienul push-up, datorită utilizării unor inserții speciale, este în plus foarte moale și susține bine bustul în timpul exercițiilor fizice intense. 

Sutien sport cu închidere în față

Designul specializat al sutienului cu fixare în față asigură confortul. Cu toate acestea, sutienele de acest tip trebuie să fie perfect adaptate la corp pentru a susține cât mai bine bustul. În plus, fixarea trebuie să fie solidă pentru a preveni deplasarea. Un sutien cu fixare în față poate lua forma unui push-up, a unei brățări moi sau poate avea armături. 

Sutien sport pentru alergare

Sutienele de sport pentru alergătoare oferă un sprijin ferm pentru sâni și sunt bune la eliminarea transpirației. Acest lucru este asigurat în special de materialele sintetice moi, care, de asemenea, nu au cusături pe partea interioară a sutienului și oferă protecție împotriva iritațiilor. Sutienele de alergare au, de asemenea, cupe octogonale inversate, care se adaptează perfect la mișcare și absorb șocurile

Cum să alegi corect un sutien sportiv? 

Atunci când alegeți un sutien sport, trebuie să acordați atenție circumferinței, bretelelor, cupei și, mai presus de toate, materialului de construcție. Un sutien de antrenament ar trebui să fie puțin mai strâmt decât cel pe care îl purtați în fiecare zi pentru a vă susține sânii în mod corespunzător. Cupa sutienului trebuie să se potrivească perfect în jurul sânilor, iar cusăturile trebuie să fie plate pentru a preveni iritațiile

Poziționarea bretelelor este, de asemenea, crucială atunci când vine vorba de montarea unui sutien. În primul rând, acestea trebuie să fie complet reglabile, astfel încât să le puteți regla liber. Curelele pot fi late sau subțiri, încrucișate la spate și pot fi sau nu construite. Cele în formă de X fac o treabă bună în ceea ce privește susținerea bustului și adaptarea la mișcare. 

Dintre închiderile sutienelor sport, cele mai frecvente sunt cârligele amplasate la spate, pentru durabilitate. Există, de asemenea, sutiene care se introduc peste cap și cele care au un fermoar în față. 

Sutienele de sport de calitate sunt fabricate din materiale sintetice, cum ar fi poliesterul, nailon și elastanul, care oferă libertate de mișcare. Fibrele sintetice sunt responsabile pentru eliminarea umezelii și au proprietăți de termoreglare pentru a asigura o ventilație adecvată în timpul exercițiilor fizice.  

Pentru femeile active cu sânii mici, sutienele de tip top vor fi ideale, iar pentru femeile cu sânii mai mari, sutienele sport căptușite, cu arcuri, vor funcționa bine. 

Extindere descriere Restrângere descriere