• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Încălțăminte de trekking joasă

Pantofi de drumeție joasă: ușori și confortabili pe traseu

Cizmele de trekking joase sunt o soluție excelentă pentru escapadele lungi de primăvară sau de vară ale tuturor drumeților experimentați. La Sportano, veți găsi o mulțime de modele de cizme de trekking confortabile și ușoare de la branduri de top de outdoor pentru a vă face drumeția confortabilă și plină de satisfacții. 

Cizme de trekking joase: tot ce trebuie să știi despre ele 

Pantofii de trekking sau cizmele de trekking trebuie să fie ușori și respirabili. Modelele joase sunt imbatabile pentru drumeții primăvara, vara și chiar la începutul toamnei, ceea ce le face destul de versatile. Acestea sunt potrivite în special pentru teren uscat, dar puteți găsi și modele care pot rezista în condiții de umiditate.  

Merită să alegeți cizme de trekking joase mai ales pentru drumeții în timpul verii. Deja datorită faptului că astfel de modele sunt scurte, ele cresc posibilitatea de alimentare cu aer în partea interioară a pantofului și, în plus, datorită materialelor folosite, cum ar fi pielea ecologică, materialele sintetice, membranele și plasa, pantofii de trekking cu talpă joasă sunt foarte buni la aerisirea aerului și la transportarea umezelii în exterior

Cizmele joase sunt mult mai ușoare decât cizmele tradiționale cu partea superioară înaltă. Cizmele de trekking joase potrivite ușurează presiunea asupra piciorului și oferă amortizare. Prin urmare, acestea sunt o parte indispensabilă a echipamentului fiecărui drumeț de lungă distanță care dorește să meargă rapid.  

Cizmele de drumeție joase sunt potrivite pentru diferite terenuri. Sunt potrivite pentru drumeții solicitante în Munții Tatra, văi și munți mai joși, cum ar fi Karkonosze și Bieszczady. Cățărătorii vor avea o aderență bună și stabilitate atunci când se deplasează pe terenuri montane abrupte, iar drumeții vor avea ușurință la fiecare pas. 

Alergătorii care sunt specializați în alergarea montană vor fi, de asemenea, mulțumiți de pantofii de trekking ușori și joși. Aceste modele, care au benzi de rulare multidirecționale și plate, vor oferi o aderență adecvată atunci când traversați terenuri dificile și stâncoase

Cizme bune de trekking cu partea superioară joasă: ce le face să iasă în evidență?

Aderența corespunzătoare la sol este una dintre cele mai importante caracteristici ale pantofilor de trekking joși. Unele modele au partea inferioară a pantofului căptușită cu elemente suplimentare antiderapante (în special sub degetele de la picioare), iar alte modele au deja cultul tălpii Vibram sau Michellin, care sunt responsabile de stabilitate în diferite condiții. În plus, acestea sunt durabile și se adaptează la forma terenului.  

Pantofii joși de trekking cu amortizare din spumă EVA sau PU oferă amortizare pentru drumeții montane. Un alt element care asigură amortizare este călcâiul de cauciuc al ghetei, care reduce riscul de rănire și deteriorare.  

De asemenea, merită să acordați atenție acelor modele de cizme de trekking joase, care au sistemul Climbing Lacing, în care șireturile ajung până în partea superioară a cizmei, datorită căruia cizmele pot fi ajustate cu precizie la picior. 

Deși cizmele de trekking joase (în special cele cu căptușeală din plasă care elimină umezeala) sunt ideale pentru teren uscat, puteți alege și modele cu membrană Gore-Tex, care conține proprietăți hidrofobe și termoreglementare, astfel încât pot fi folosite și pe ploaie. De asemenea, puteți adăuga la ținuta dumneavoastră o pereche de impermeabile, care, în combinație cu cizmele de trekking cu membrană, vor fi ideale pentru traversarea în condiții foarte umede și noroioase.  

Tehnologiile de ultimă generație și materialele inovatoare sunt de domeniul unor mărci precum Dolomite, Meindl, SCARPA și Kayland, care proiectează cizme de drumeție joase de cea mai bună calitate, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. La Sportano, veți găsi o mulțime de modele de la mărci renumite și vă puteți completa echipamentul cu cizme de trekking de calitate superioară. 

Extindere descriere Restrângere descriere