Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Genți, huse de kitesurfing

Genți și huse pentru kitesurfing la Sportano.ro

Kitesurfing-ul este un sport captivant și provocator, care necesită echipamentul potrivit și grijă pentru transportul și depozitarea acestuia. Gențile și husele de kitesurfing sunt esențiale pentru a ne menține echipamentul în siguranță și protejat în timpul călătoriei, depozitării și transportului. În magazinul online Sportano.ro veți găsi huse și genți de kitesurfing de la mărci renumite precum Mystic, DUOTONE, Dakine, ION, CrazyFly sau Ozone.

Kitesurf - ce modele să alegi?

Gențile pentru kitesurf vin într-o varietate de dimensiuni și forme, de la genți mici pentru accesorii până la genți mari pentru plăci de zmeu . Merită să alegeți o geantă din materiale durabile și rezistente, care să ofere protecție împotriva deteriorării mecanice și a umezelii. Unele genți au, de asemenea, buzunare și compartimente suplimentare pentru a vă ajuta să vă organizați și să vă depozitați accesoriile.

Huse pentru kiteboard-uri - cum se protejează placa în timpul transportului?

Când transportați placa de kitesurf , merită să folosiți o husă care va oferi protecție suplimentară împotriva deteriorărilor mecanice, umidității și razelor UV. Husele de kiteboard vin în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu dimensiunea plăcii dumneavoastră. Merita sa alegi o husa din materiale impermeabile si rezistente, care sa asigure siguranta in timpul transportului.

Huse pentru zmee de kitesurf - de ce sunt necesare?

La fel ca o placă, un zmeu de kitesurf are nevoie de o protecție adecvată în timpul transportului și depozitării. Husele pentru zmeele de kitesurfing protejează zmeul împotriva deteriorărilor mecanice, umidității și razelor UV. Husele de zmeu sunt de obicei realizate din materiale ușoare și durabile pentru transport și depozitare ușor.

Genți pentru depozitarea accesoriilor de kitesurfing - cum se împachetează echipamentul?

Accesoriile pentru kitesurfing precum vestele de salvare, căștile sau paletele necesită, de asemenea, depozitare și transport adecvat. Gențile de depozitare Kitesurf sunt ideale în acest scop deoarece au compartimente și buzunare potrivite pentru a vă ajuta să vă organizați și să vă depozitați accesoriile.

Genți pentru transportul plăcilor de kitesurf - ce merită să știi înainte de a cumpăra?

Gențile pentru kitesurf sunt o soluție practică și convenabilă pentru kitesurferii care doresc să-și transporte placa de kitesurf pe distanțe mai mari. Există câteva lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra o geantă.

În primul rând, atenție la dimensiunea genții, care ar trebui să fie adecvată dimensiunii plăcii de kitesurf pe care o vom transporta. In cazul placilor mai mari alege saci mai mari care sa iti permita sa transporti placa in voie.

Următorul lucru important este materialul din care este făcută geanta. Ar trebui să fie fabricat din materiale durabile și rezistente, cum ar fi nailon sau poliester, care vor oferi protecție împotriva deteriorării mecanice și a umezelii.

De asemenea, merită să acordați atenție elementelor suplimentare care facilitează transportul genții, precum roțile și mânerele. Datorită lor, este mai ușor să te deplasezi cu geanta dintr-un loc în altul.

Ultimul punct important este prețul genții. Merită să alegeți modele care sunt la un preț adecvat calității manoperei și funcționalității. Un preț mai mic poate însemna o manoperă mai slabă, ceea ce poate duce la o uzură mai rapidă sau deteriorarea genții.

Extindere descriere Restrângere descriere